Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Juhlavat salaatit / arvonta!

Kesäjuhliin kuuluvat usein makeiden tarjoiluiden ohella myös jotain suolaista tarjoiltavaa. Ja jos kesä jatkuu näin lämpimänä mitä tähän saakka on toki hyväkin juttu tarjota hieman suolaista syötävää. Oma vinkki tarjoilupöytään on myös laittaa tarjolle runsaasti vettä. Vinkkinä; kokeile esimerkiksi kauniita lasipulloja joihin laitat kauniisti tarjolle erilaisia makuvesiä; kokeile esimerkiksi tuoreita mansikoita, sitrushedelmiä kuten limeä, sitruunaa tai appelsiinia, tuoretta minttua tai melonia, näin vieraat saavat lämpimänä päivänä kuohuvan ja kahvin ohella myös juoda vettä!

Salaateista saat näyttäviä ja kivoja tarjoiltavia. Laita tarjolle esimerkiksi kaksi erilaista salaattia isoihin laakeisiin astioihin. Salaatit olen pyrkinyt maustamaan valmiiksi yrteillä, öljyillä tai esimerkiksi kaurakermalla (Tutustu tarkemmin alla oleviin ohjeisiin) erillisten salaatinkastikkeiden sijaan. Salaatin ohella voit tarjota pienistä astioista esimerkiksi erilaisia pähkinöitä ja siemeniä joita vieraat voivat itse ripotella salaatin päälle.

Hedelmäinen kanasalaatti

Kesäinen lohi-perunasalaatti uusista perunoista

Pähkinäinen bataatti-ruusukaalisalaatti

Mansikka-meloni kanasalaatti

Kesäinen pastasalaatti

Pähkinäinen mango-mustapapusalaatti juustoleivällä

Proteiinipitoinen vegesalaatti

Minun Instagram tililtä @Terveellisetherkut löytyy muuten kiva arvonta, käy osallistumassa, voittajalle lähtee tämä herkkupaketti!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *