Joululahjavinkkejä

Oletko jo ostanut kaikki joululahjat? Tässä omia vinkkejä mitä kivaa voisi ostaa joululahjaksi kokkailusta ja terveellisistä elämäntavoista pitävälle. Kokosin tähän ideoita mitkä ovat varmasti aikaa kestäviä ja ajattomia tuotteita.

Menun Bottle keraamiset maustemyllyt. Nämä designiltaa hieman erilaiset maustemyllyt kestävät katseita ja pippurin ja suolan lisäksi niillä voi jauhaa esimerkiksi pähkinöitä tai kuivattuja marjoja.

Arne Jacobsenin suunnittelema Design Letters keittiöpyyhe. Jacobsen on suunnittelut tämän kirjasintyypin jo vuonna 1937 ja se on edelleen suosittu tuote Jacobsenin astioissa ja keittiötekstiileisä. Samasta sarjasta löytyy niin astioita, sisustustuotteita, kuin toimistotarvikkeita.

Kokkailijalle jolla on jo lähes kaikkea? Suolakivi. Tämä vaaleanpunainen suolakivi on 100% kristallisuolaa. Suolakiveä voi käyttää esimerkiksi grillissä, uunissa, liedellä tai vaikka sushin tarjoiluastiana.

Iittalan Nappula kynttelikkö jossa voit polttaa niin kruunukynttilöitä, tuikkuja kuin pöytäkynttilöitä. Saatavana myös harmaana.

Eva Solo kahvinkeitin. Vetoisuus 1 litra. Kaunis minimalistinen Eva Solon kahvinkeittimellä kahvi valmistetaan yksinkertaisesti sekoittamalla vesi ja purut keskenään. Pullossa on suodatin joka kaadettaessa estää purujen pääsyn kahvikuppiin.

Alvar Aalto sarja on täydentynyt ruusukultaisilla metallikulhoilla, saatavina eri kokoja.

Marimekon Oiva Koppa tarjoiluvati on keramiikkaa ja siinä on yksityiskohtana kaunis nahkainen kädensija, joka on irrotettavissa.

Kotimainen Fiskarsin Hard Face kattilasarja jossa on silikonireunainen lasikansi. Kaunis muotoilu ja suunnittelussa on otettu hyvin huomioon myös veden kaato ominaisuudet.

Artekin Siena-kuosi on Alvar Aallon suunnittelema ja valikoimasta löytyy mm. esiliina, patalaput ja -kinnas, tarjotin, keittiöpyyhe, tabletti jne. Ajaton kuosi on pitkäikäinen ja laadukas.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *