Jouluinen tuorepuuro

Kardemummaa, kanelia ja ripaus hunajaa sujahti tähän vadelmanmakuiseen tuorepuuroon tuomaan jouluisia makuja aamuun. Tuorepuurot ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Itse teen puuron yleensä jo edellisenä iltana tekeytymään jääkaappiin, jolloin kaurahiutaleet ja siemenet ehtivät pehmetä ja maut tasaantua. Ja onhan se muutenkin vaihtelua perus puuroon. Jos kyseessä on runsas aamiainen voi tuorepuuroa tehdä pienemmän annoksen esimerkiksi kauniisiin laseihin. Tuorepuuro on kuitenkin hyvien kuitujen lähde ja vatsa siitä tykkää.

 Tuorepuuro on helppo tehdä jo edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin tekeytymään.
 Jouluisen tuorepuuron pinnalla on tuoretta viikunaa ja karhunvatukoita. Nauti lempi hedelmien ja tai marjojen kera.

Jouluinen tuorepuuro

Ainekset (1 annos)

1 dl
kaurahiutaleita
1 rkl
pellavansiemenrouhetta
1 rkl
auringonkukansiemeniä
4-5 kpl
cashewpähkinöitä rouhittuna
1 dl
rahkajogurttia / luonnonjogurttia
1 dl
kauramaitoa
0,5 tl
kardemummaa
1 tl
kanelia
1 tl
juoksevaa hunajaa
1 dl
vadelmia
10 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Sekoita ainekset ja anna puuron tekeytyä jääkaapissa, mielellään yön yli. Lisää pinnalle marjoja ja tai hedelmiä. (Kuvassa tuoretta viikunaa ja karhunvatukoita).

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *