Hyvää juhannusta!

20150619_111852

Tulin toivottamaan sinulle vielä aurinkoiset ja leppoisat juhannukset ennen kuin autonnokka suuntaa kohti pohjoista! Nauti keleistä stressaamatta turhaan siitä paistaako aurinko vai sataako vettä, sille me ei voida mitään mutta hauskaa rentouttavaa yhdessäoloa ihan jokaiselle!

Omat juhannussuunitelmat ovat varsin maltilliset, saunomista, ulkoilua, grillailua, ehkäpä parit pihapelit ja nuotiolla istuskelua. Haaveissa olisi paistaa muurinpohjalettuja nuotiolla, helppoja grillailuvinkkejä juhannukseen jaoinkin jo täällä.

Iloista juhannusta siis juuri sinulle <3 Syö hyvin, muista myös nukkua välillä ja juo vettä pieniä määriä tasaisesti pitkin päivää, näillä vinkeillä varmasti selviät läpi juhannuksen oli se sitten kuinka rattoisa hyvänsä!

Pitäkää juhannuksena ystävistä huolta ja jos nautitte alkoholia muistakaa nauttia siinä ohessa (ja muutenkin) runsaasti vettä!  Monella alkaakin lomat näin juhannukselta, mutta täällä painetaan töitä vielä ainakin pari seuraavaa viikkoa, joten Terveelliset Herkutkin päivittyvät normaalisti heti juhannuksen jälkeen! Nautiskellaan kesästä, koska se on tässä ja nyt!

Muumipeikko sen osasi parhaiten sanoa:

Muumipeikon juhannusruno

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.

 Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.

 Voi leikitellä mielikseen,
voi ottaa jättää paikoilleen
tai olla niin kuin luonnostaan
ja maata vaan.

 Mä peikko siihen uskoon jään,
on maailmaa tää minkä nyt mä nään.
– Tove Jansson –

 

Tallenna

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *