Hyvää fiilistä kevät kotiin!

*Mainosyhteistyössä Elloksen kanssa

Uusi vuosi on monelle hetki aloittaa jotain uutta tai ylipäätään uudistamisen aikaa. Mulle koti on tärkeä paikka, että siellä voi rauhoittua ja viettää aikaa hyvillä mielin. Nyt kun joulu on riisuttu pois kodista tekee mieli samalla vaihtaa tyyliä jo vähän keväisempään tyyliin. Tykkään sisustaa ja vaihtaa kotiin verhoja, tyynynpäällisiä, sisustuselementtejä vähän vuodenaikojen mukaan niillä saa mielestäni nopeastikin päivitettyä koko kodin fiilistä.

Pääsin ilokseni tekemään Elloksen kanssa yhteistyötä ja tutustumaan samalla heidän kevät uutuuksiin. Keräilin tähän alle uutuuksista omia suosikkejani kodin Ellos Home-osiosta.

Tää hetki on sitä aikaa kun tulppaaneja on saatavilla ja niillä kyllä saa ihanasti piristettyä mieltä ja kotia. Mä rrrrrakastan leikkokukkia ja niitä on kyllä kotona aina maljakossa. Tää hento roosa Ellos Home lasimaljakko sopii enemmäin kuin täydellisesti kevät kotiin. Mä oon täysin höpsähtänyt nyt omassa kodissa tuohon hentoon roosan väriin ja ilmankos tämä maljakko pomppasi heti silmille. Siinä missä mulla on kotona aika paljonkin sisustuksessa vaaleita sävyjä tykkään kuitenkin kontrasteista ja niitä voi tuoda ripottelemalla sekaan hieman esim mustia elementtejä.

Musta metallinen Avery-seinäkello on yksinkertaisuudessaan ihanan simppeli ja kaunis kuin koru, sillä saa tuotua kontrastia muuten vaaleaan sisustukseen.

Kevät on ainakin itsellä myös sellaista aikaa että tykkään laittaa viherkasveja.  Mattamusta rautainen Ellos Homen Milton-ruukku on siitä hauska, että siinä on käännettävä jalusta. Sen avulla tuon ruukun voi sijoittaa joko hieman korkeammalle tai matalammalle. Kaunis ruukku laitettavaksi vaikka suoraan lattialle.

Myös keittiövälineitä kannattaa tarkastella aika ajoin kriittisesti. Esimerkiksi leikkuulaudat, muoviset varsinkin menevät helposti naarmuille ja alkavat keräämään likaa vaikka niitä kuinka pesisi. Jos sinulla ei ole vielä puista leikkuulautaa niin suosittelen hankkimaan sellaisen. Ellos Homen Master leikkuulauta on valmistettu akasiapuusta. Puiset laudat ovat veitsiystävällisempiä mutta myös kestäviä käytössä. Puinen leikkuulauta on paitsi hygieninen, mutta myös luonnollinen valinta.

Mä tykkään ostaan uuteen kotiin huonekaluja harkiten, en kerralla vaan sitä mukaa kun tarpeita tulee vastaan. Olen etsinyt eteiseen sopivaa jakkaraa ja tämä puinen Bander-jakkara ehdokas menee kyllä vahvasti ehdokaslistan kärkeen. Siinä on trendikäs rottinki istuinosa ja se on sopivan yksinkertainen, kevyt ja vaalea. Myös Rio samettinen rahi voisi toimia olohuoneen harmaan sohvan kanssa, siinä on kaunis roosan sävy. Se toimii paisi jalkarahina voisi sitä käyttää myös pöytänä.

katso lisää Ellos Homen uutuuksia.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *