Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Heraproteiini French Toast -amazing!!!

Syön nykyisin todella vähän leipää. Todella koukuttavaa gluteenitonta näkkäriä tulee kyllä tehtyä tämän tästä mutta ihan sitä kaupan leipää ei juurikaan tee enää edes mieli. Kyllä meille silti leipää ostetaan; mies ja lapsi kun niitä jonkun verran syövät. Silti noloa tunnustaa, että useimmiten joudun heittämään pilaantuneita homeisia leipiä roskiin, kun ne vain jäävät syömättä. Inhoan kyllä ruoan haaskausta!

Yksi ilta huomasin, että yksi leipäpaketti oli kutakuinkin vetelemässä viimeisiään. Mietin mitä siitä voisi tehdä..no ennen vanhaan taidettiin tehdä köyhiä ritareita huonoksi menevistä leivistä. Millä tuota entisajan herkkua voisi jalostaa vähän tähän päivään? Joskus näitä välähdyksiä vain osuu kohdalle 😉 pälkähti mieleeni uittaa leipäpalat suklaanmakuisessa heraproteiinijuomassani. Heralla uitetut leipäpalaset paistoin tilkassa kookosöljyä, rapean ruskeiksi. Pinnalle ripottelin vielä kanelia ja ripauksen kookospalmusokeria. Leikkasin leipäpalat osiin, ladoin väliin tuoreita mansikoita ja pinnalle vielä ripauksen kookoshiutaleita. HEI OIKEESTI ehkä parempia kuin ne ”oikeat” köyhät ritarit. Uskomattoman rapeita pinnalta, mutta pehmeitä ja maistuvia sisältä!! Lämpimänä, mansikoiden kera. Jos syöt gluteenittomasti, onnistunee nämä myös gluteenittomasta leivästä.

Ei mulla muuta. kokeile ja hämmästy.

20150701_201857

20150701_201744

Kommentit (1)

  1. Noora

    Nam näyttää hyvältä! Kokeilin sitä sun ”nutella” ohjetta niitten banskulettujen kanssa ja nam! Kokeilin kyllä cashew pähkinällä kun oon allerginen hasselille ja joku suositteli tota!:) oli super hyvää <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *