Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Helppo välipala smoothie!

Huomenta! Tänään ois tarkoitus suunnata lomalle Lappiin ja tää smoothie maistuu varmasti niin lomalaiselle kuin työssäolevallekin vaikka välipalana tai osana aamiaista. Maku on tosi raikas ja mukana reippaasti myös vihreää! Mango on mun suurinta herkkua ja oon Lidlin pakasteesta ostanut jo useaan otteeseen näitä tosi hyviä valmiita pakastettuja mangokuutioita jotka toimii tosi hyvin smoothien joukossa, itse en niitä lähde erikseen sulattelemaan vai surautan ne jäisenä joukkoon ja smoothiestakin tulee mun makuun sopivan kylmä ja raikas. Kun teen pari tällaista reilun kokoista smoothiekulhoa käytän pakkauksesta puolet. Sekaan pari kunnon kourallista pinaattia, sekä reilu nippu minttua. Kotimaista baby pinaattia voi muuten hyvin käyttää myös tuoreeltaan, muutoin pinaatti suositellaan ryöpättävän aina ennen käyttöä.

Mangon kanssa tykkään käyttää usein kookosmaitoa ja tää Alpron manteli-kookosjuoma toimii kyllä hyvin smoothien kuin smoothien joukossa. Nesteenä käytin puolet kyseistä kasvismaitoa ja puolet evoken uutta papujuomaa, joka siis appelsiinimehua fermentoidulla soijaproteiinilla joka tuo mehuun lisää proteiinia. Lisäksi teelusikallinen psylliumia tuomaan lisää kuituja juomaan. Pinnalla paahdettuja kookoslastuja ja puutarhavadelmia pakkasesta.

Olen toisinaan saanut kyselyitä mitä blenderiä käytän ja tässä kuvassa omani, eli Rawmix R8000-merkkinen todella tehokas tehosekoitin jonka olen saanut blogin kautta parisen vuotta sitten ja se on kyllä ollut lähes päivittäisessä käytössä siitä saakka. On toiminut omassa käytössäni erittäin hyvin enkä ole vielä edes kannua saati teriä uusinut!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *