Hauskimmat Halloween ruokaideat!

Halloween lähestyy! Aiotko sinä juhlia? Tuntuu että halloween teema on hypännyt silmille ainakin viimeisen kuukauden niin kaupoissa kuin median kautta, siltikään meille tuo perinne ei ole vielä kotiutunut. Lapsella taitaa päiväkodissa olla jotkut karmaisevat naamiaiset ja siinäpä ne. Silti joka vuosi innolla katselen mitä erilaisimpia halloween ruokaideoita. Ohessa pari omaa halloween reseptia mitä olen jakanut aiempina vuosina.

Kuten nämä yhdessä lapsen kanssa tekemäni karmaisevat suklaa öttiäiset! Ja vaikka sinäkään et kyseisestä juhlasta välittäisi suosittelen silti kokeilemaan näitä hetkessä valmistuvia kaakaopalleroita. Nämä on tehty yhdessä lapsen kanssa ja kokonaistuloksesta koristeluineen vastasi myös ötökkäinnostuksen jakava lapseni.

Tässä mielestäni hauskimpia ideoita juhlatarjottaviin!

BOO karmaisevien ötökkäpalleroiden resepti löytyy täältä. Karmivan herkulliset öttiäispallerot on siis helppo ja nopea valmistella yhdessä vaikka lapsen kanssa!

Ja vaikka Halloweenia ei varsinaisesti tulisikaan juhlittua, voi itseään tai muita piristää vaikka haamuaiheisella smoothiekulholla 🙂

Haamut hiipivät smoothiekulhoon

Mangobowl:
mangomehussa yön yli liotettuja chiansiemeniä (2 dl mehua 1 rkl chiansiemeniä)
1 dl luonnonjogurttia
0,5 dl sokeritonta mangososetta (esim Bonne) blendattuna

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *