Energiaboost c-vitamiini smoothie ja arvonta!

Aurinkoista tiistaipäivää! Tässä hieman toisenlainen smoothieresepti joka on tehty chiasta ja appelsiineista. Täyttä c-vitamiinia ja energiaa siis välipalaksi. Vaikka tuolla ulkona on nyt aurinko näyttäytynyt useampana päivänä ja ollaan saatu nauttia ihanista auringon säteistä ja sen tuomasta energiasta olen itse ainakin kaivannut lisää buustia ja energiaa esimerkiksi ravinnon kautta.

Tänään on muuten mun syntymäpäivä. Hui, kulunut vuosi on mennyt toisaalta aivan älyttömän nopeasti, mutta toisaalta katsottuna siihen on mahtunut myös enemmän tapahtumia kuin moneen edelliseen vuoteen yhteensä. Tämä vuosi on ollut omalla kohdalla ehdottomasti henkilökohtaisella tasolla yksi vaikeimmista. Vuosi on ollut monella tavalla irtipäästämisen aikaa ja sen kanssa täytyy tehdä töitä edelleen. Mun elämässä on myllertänyt monella tasolla ja kaiken sen kokemisen ja tunteiden vuoristoradan kanssa on kyllä ollut tekemistä. Olo on kuin karuselliin heitetyllä, mutta oon hyväksynyt sen että ne kuuluu asiaan ja onneksi parempaan päin ollaan menossa. Onneksi elämässä on niin moni asia myös aivan älyttömän hyvin.

Silloin kun elämässä myllertää monella tasolla oon huomannut että on vaikea pitää kiinni esimerkiksi ruokatavoista tai -ajoista. Tai rutiineista, kun keskittymiskyky on lähellä nollaa on vaikea tarttua asioihin ja saada aikaiseksi, mutta toisaalta myös esimerkiksi ravinnon suhteen laiminlyönti vain pahentaa oloa ja tekee jaksamisesta entistä vaikeampaa. Siispä niin vaikeaa kun se välillä saattaa ollakin kannattaa keskittyä yhteen asiaan kerralla, pienistä valinnoista koostuu isokin kokonaisuus.

Appelsiini-chiasmoothie

  • 1,5 rkl chiansiemeniä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 5 appelsiinia
  • 2 dl kauramaitoa
  • 0,5 tl vaniljajauhetta

Liota chiansiemeniä kooskosmaidossa muutama tunti, tai yön yli jaakaapissa. kuori appelsiinit ja poista siemenet. Sekoita ainekset blenderissä ja nauti!

Hei jos haluat voittaa jomman kumman naistä pulloista itsellesi niin käyppä osallistumassa skabaan mun instagram-tilillä täällä! Kyseessä on Sigg-merkkiset lasipullot (0,65L), tukevalla ruostumattomasta teräksestä varustetulla korkilla. Näissä on päällä tuollainen irrotettava silikonipäällinen joka suojaa lasipulloa kolhiintumiselta ja itse pullo kestää jopa 140 asteista lämpöä. Tuollapa ne vaikka päivän smoothiet kulkevat näppärästi mukana laukussa. Muovipullot on melkoisia bakteeripesiä ja niistä irtoaa helposti käytössä myös terveydelle haitallista muovia itse nesteen sekaan, joten näiden lasipullojen kanssa ei ole sitä ongelmaa.

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *