Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Bloggaustauko ja raejuustoherkut

Viimeisestä kirjoituksesta on jo todella pitkä aika ja tämä bloggaustauko venähti tahtomattani näin pitkäksi! Pari viime viikkoa on mennyt sairastaessa ja olenkin ollut kipeämpi kuin koskaan! Oma suhtautuminen influenssaan on ollut tähän saakka jopa ajattelematonta. ”Tulee jos on tullakseen”-ajatusmaailmalla. Mutta ei enää koskaan. Vajaat pari vkoa yli 39 asteen kuumeessa on olleet kropalle niin kovaa rutistusta, että jaksaminen ei ole riittänyt muuhun kuin nukkumiseen. Olo meni jopa niin heikoksi, että jouduin olemaan sairaalahoidossa useamman yön. Nyt on vain muistettava ottaa todella rauhallsesti, että jälkitaudit eivät pääsisi yllättämään.

Sitä harvemmin ajattelee itsestään selviä asioita kovin tärkeinä, ennen kuin ne on vaarassa menettää. Oma terveys on niin kokonaisvaltainen juttu, että kun se reistailee tulee väistämättä mieleen mitä sitten jos en saisi olla enää terve. En jaksaisi liikkua, olla lapsen kanssa, olla töissä, tehdä mitään?

Jokatapauksessa onneksi olo alkaa olla parempi. Jouluisia reseptejä tulee varmasti myöhemmin myös tänne blogiin, mutta pienellä viiveellä. Ensin täytyy saada oma terveys ja jaksaminen kuntoon.

Syötkö sinä raejuustoa? Se on on itseasiassa monipuolisempi raaka-aine, kuin mitä alkuun tulisi ajatelleeksikaan. Itse en ole mikään raejuusto fanaatikko, mutta kyllä sitä silloin tällöin tulee syötyä – yleisimmin aamupuurossa marjojen kera. Sitä voi ja kannattaa kokeilla tämän lisäksi makeissa ja suolaisissa jutuissa. Kokosin tähän sinulle raejuustoreseptejä. Kokeile!

Maailman parhaat pannukakut

Herkulliset paistetut vadelma-juustokakkuset maistuvat lämpimänä.

20160304_101200

Raejuusto toimii myös puuron ja marjojen kera.

Uunissa paistettu New York cheese cake sisältää myös raejuustoa.

Raejuusto-vadelma fudge

20150804_175756

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *