Aurinkokulhot (vegaani)

 

Aurinkoa sun lautaselle! Tämä herkullisen jälkiruoan voi valmistaa vaikka viikonlopun pitkälle aamiaiselle tai nautiskella sopivan hetken tullen jälkiruoaksi, kun mieli tekee jotain hyvää. Kermainen kookoskerma on maustettu persikalla, passion hedelmällä, mantelirouheella. Sen voit makeuttaa halutessasi tilkalla hunajaa tai kookossokeria.

Kookos aurinkokulhot

Ainekset (2 annosta)

1 prk
kookoskermaa ((esim Pirkka))
5-6 kpl
persikanpuolikkaita (pilkottuna)
1 kourallinen
manteleita (rouheena)
1 rkl
hunajaa/kookossokeria
1 kpl
passionhedelmää
pinnalla persikkaa, passionhedelmää, mantelia ja limen siivu
15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Pilko persikat (käytä omassa mehussa säilöttyjä perikan puolikkaita) lohkoiksi ja kourallinen manteleita rouheeksi ja sekoita kookoskerman sekaan. Lisää sekaan passionhedelmän sisusta ja sekoita. Maista ja mausta tarvittaessa hunajalla tai kookoskermalla. Tarjoile.

Kommentit (2)
  1. Pirkka-tarkka
    21.5.2019, 21:40

    Pirkan kookoskerma on 250ml ja kookosmaito 400ml; kumpaa tässä on käytetty?

    1. savolainentiina
      22.5.2019, 15:44

      Kyseessä oli tuo 250ml kookoskerma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *