Arvonta! Lakrids by Johan Bülow käsintehtyjä lakuja

Tulevan pääsiäisen kunniaksi huippu arvonta, jossa voit voittaa Lakrids by Johan Bülowin käsintehtyjä pääsiäislakuja!

Oletko sinä vielä maistanut näitä tanskalaisia käsintehtyjä  lakritseja? Ylellisissä lakuissa on käytetty hyviä raaka-aineita ja niitä on oikeastaan mahdotonta verrata mihinkään markkinoilla oleviin lakuihin. Nämä on vain koettava itse. Valikoimasta löytyy monenlaista eri makumieltymyksiin, mutta tämän pääsiäisen kunniaksi suunnitellusta Kalaha-pakkauksesta löytyvät niin pääsiäismaut, perinteiset lakritsikuulat kuin luomulakritsitkin. Easter Kalaha Boxissa on kolmea eri makua; Classic egg lakritseja, jotka ovat hopeamustaksi marmoroituja lakritseja, jonka rapean kuoren sisällä on  karamellisoitua Dulce de Leche -suklaata, suolahiutaleita ja lakritsia. Toinen maku on ekstootinen mangolla ja vaniljalla päällystetty luomulakritsi, jossa lisäksi valkosuklaata. Kolmas pakkauksesta löytyvä maku on toffeella ja merisuolalla maustettu lakritsi jossa seassa merisuolahiutaleita sekä belgialaista suklaata.

Johan Bulowin lakritsit ovat gluteenittomia ja käsin valmistettuja.

Haluatko sinä voittaa Johan Bulowin käsin tehtyjä pääsiäislakuja? Kommentoi alle mikä ruoka/ruoka-aine kuuluu mielestäsi ehdottomasti pääsiäiseen?

Kaikkien 26.3.2018 mennessä kommentin jättäneiden kesken lähtee jakoon yksi setti Johan Bulowin pääsiäislakuja!

Onnea arvontaan!

Kommentit (328)
  1. Pääsiäisen ehdoton herkku on mignon muna mutta usein lautaselta löytyy myös muita perinteisiä herkkuja kuten esimerkiksi lammasta. Nuo lakridsinkin herkut ovat päässeet jo joulupöytään, joten nyt olisi siis mahdollisuus tehdä näistä lakuista pyhäperinne 😉

    1. mämmi ja suklaamunat 🙂

  2. Pääsiäiseen kuuluu ehdottomasti suklaa! Missä tahansa muodossa 😀

    Sanna K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *