Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Ananas protein shake -välipalajuoma

Se on mun loman viimeinen päivä ja aika suunnata kohta katseet jo alkavaan työviikkoon. Auts. Onko mulla muita kohtalontovereita? Kuluneet kolme viikkoa on kyllä mennyt todella nopeasti ja täytyy sanoa että oli kyllä kiva loma! Laitan erilliset lomakuulumiset vielä lähiaikoina!

Vaikka tänä kesänä ei olla saatu nauttia juurikaan hellepäivistä on hyvä muistaa nesteytys ja juoda aina riittävästi vettä! Lomalla ruokailuajatkin helposti venyvät ja ateriarytmi saattaa olla mitä on. Jos tuhtia lämmintä ateriaa ei tee mieli syö paljon kasviksia, salaatteja, hedelmiä ja tuoreita marjoja.

Hyvä välipala on myös heraproteiinista tehty kylmä pirtelö joka sammuttaa janon ja antaa energiaa. Sekaan sujautin reilusti tuoretta ananasta. Ananasta on käytetty apuna tulehdusten ja ruoansulatushäiriöiden hoidossa. Ananas sisältää ruoansulatusentsyymi bromelaiinia, joka auttaa hajottamaan ruokaa ja vähentämään näin turvotusta. (Lähde: Makuja.fi).

Toisinaan asiat on hyvä pitää simppeleinä, jos ne toimii niin – älä muuta niitä. Näin on asianlaita myös tämän pirtelön kohdalla, lyhyestä virsi kaunis. Tuore ananas, heraproteiini, jääpalat ja vesi, aika bueno yhdistelmä. Kun se yhdistelmä käytetään kunnolla tehosekoittimessa tulee lopputuloksesta ihanan kuohkeä, pirtelö. Heraproteiinista olen kirjoittanut aiemmin täällä, se vaahtoutuu todella hyvin kun seassa on jotain kylmää.

Ananas Protein shake

  • 1/3 tuoretta ananasta
  • 1 scoop herajauhetta (käytin appelsiinin makuista, myös maustamaton, vanilja ja banaani toimivat hyvin tässä yhdistelmässä)
  • reilusti jääpaloja (n. 2-3 dl)
  • vettä 3-4 dl
  • Koristeeksi tuoretta anansta ja mansikoita

Katso myös suklaa-banaani proteiini shake

20150324_175806

Tallenna

Tallenna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *