Ananas Protein shake

Maanantai! Jostain syystä mä olen ihan fiiliksissä vaikka yleensä nämä maanantait eivät ole mun lempipäiviäni! Ajelin ihanassa aurigon paisteessa pyörällä töihin, joka on minun mielestäni aivan huippu tapa saada itsensä hereille ja kroppa käyntiin. Viikonloppu latasi akkuja, sain urheilla, levätä ja viettää aikaa perheen kanssa mikä on ihan parasta!

Olen odottanut koko alkukesän, että kelit paranisivat ja pääsisin maton pesuun. Kaksi vanhaa karvaista kissaa ja 2-vuotias lapsi on pitäneet huolen siitä, että matot ovat todellakin kunnon kuurauksen tarpeessa. Eilen pääsin toteuttamaan mattojen pesunkin ja nyt ne ovat telineillä kuivamassa. Mikähän siinäkin on, että puhtaat vienosti mäntysuovalle tuoksuvat matot tuovat sen oikean kesäfiiliksen? 😀 älkää kysykö!

Lämpenevinä kesäpäivinä täytyy ehdottomasti pitää huolta nesteytyksestä. Muista juoda aina riittävästi vettä! Lomalla ruokailuajatkin helposti venyvät ja ateriarytmi saattaa olla mitä on. Jos tuhtia lämmintä ateriaa ei tee mieli syö paljon kasviksia, salaatteja, hedelmiä ja tuoreita marjoja.

Hyvä välipala on myös heraproteiinista tehty kylmä pirtelö joka sammuttaa janon ja antaa energiaa. Sekaan sujautin reilusti tuoretta ananasta. Ananasta on käytetty apuna tulehdusten ja ruoansulatushäiriöiden hoidossa. Ananas sisältää ruoansulatusentsyymi bromelaiinia, joka auttaa hajottamaan ruokaa ja vähentämään näin turvotusta. (Lähde: Makuja.fi).

20150624_193813

Toisinaan asiat on hyvä pitää simppeleinä, jos ne toimii niin – älä muuta niitä. Näin on asianlaita myös tämän pirtelön kohdalla, lyhyestä virsi kaunis. Tuore ananas, heraproteiini, jääpalat ja vesi, aika bueno yhdistelmä. Kun se yhdistelmä käytetään kunnolla tehosekoittimessa tulee lopputuloksesta ihanan kuohkeä, pirtelö. Heraproteiinista olen kirjoittanut aiemmin täällä, se vaahtoutuu todella hyvin kun seassa on jotain kylmää.

Ananas Protein shake

  • 1/3 tuoretta ananasta
  • 1 scoop herajauhetta (käytin appelsiinin makuista, myös maustamaton, vanilja ja banaani toimivat hyvin tässä yhdistelmässä)
  • reilusti jääpaloja (n. 2-3 dl)
  • vettä 3-4 dl
  • Koristeeksi tuoretta anansta ja mansikoita

Katso myös suklaa-banaani proteiini shake

20150324_175806

Oletko osallistunut jo lukijakilpailuuni? Osallistumisaikaa on huomiseen 30.6.2015 saakka.

OSALLISTU KISAAN TÄÄLLÄ

Osallistu kisaan ja voita Sentrifigoitu Kookosöljy (450ml) + Wholefood 360 superfood sekoitus.

20150620_113613

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *