6x smoothie (parhaat!)

Vois olla hyvä hetki taas kaivella smoothiereseptejä kehiin. Oon aika ahkerasti tän vuoden puolella blendaillut juotavia juomia, välillä jätän koostumuksen paksummaksi lusikoitavaan muotoon.  Smoothien sekaan sekoitan lähes aina jotain vihreää, kuten lehtikaalia (ruodot kannattaa poistaa), pinaattia, tai sitten lisäksi/tai tammenlehtisalaattia. Salaattien suhteen suosin mahdollisimman ”tummanvihreitä” lajikkeita sillä ne pitävät sisällään myös yleensä enemmän lehtivihreää ja rautaa. Lehtivihreää saa myös esimerkiksi vesikrassista ja sitä löytyy monesta paikkaa jo kuivattunakin. Lehtivihreiden käyttö kuivattuna kannattaa myös sillä silloin pieneenkin teelusikalliseen kuivattua jauhetta on käytetty suuri annos itse varsinaista tuotetta.

Ennen kaikkea smoothiet on helppoja ja marjojen ja vihreiden syöntiäkin tulee lisättyä helposti kun useimmiten tää tarkoittais lautasella melkoista pinoa. Leppoissa sunnuntaita, nauti auringonpaisteesta, kiireettömyydestä ja ota aikaa hengähtää hetki.

Green goddess, ohje

Mustikka-mangosmoothie, ohje

20160831_173110

Suklaa smoothiekulho, ohje

Banana protein shake, ohje

Vatsaa hellivä persimon smoothie, ohje

Raakasuklaa smoothie makean himoon, ohje

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kommentit (1)
  1. En kestä, miten ihania kuvia! Onneksi söin juuri niin selvisin lukemisesta ilman pahaa smoothiehimoja, mutta pitää kyllä palata tutkimaan sun reseptejä, kun teen smoothieita seuraavan kerran. 🙂

    Nora / http://dreamerachiever.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *