Maapähkinävoita mustikkasmoothien sekaan, oletko kokeillut?!

Oletko kokeillut lisätä maapähkinävoita smoothien sekaan? Se tuo mukavasti lisää pähkinäistä makua lopputulokseen sekä hyviä rasvoja smoothien joukkoon.

Meillä smoothie-juomat maistuvat niin osana aamiaista kuin välipalanakin. Pakastimeen syksyllä säilötyt marjat alkavat pikku hiljaa olla syödyt, mutta mustikoita onneksi vielä riittää. Mustikat sisältävät runsaasti antioksidantteja. Niiden terveyshyödyt ovat muutenkin paremmat jos syöt ne ilman keittämistä, esimerkiksi mustikoiden sisältämä c-vitamiini häviää keitettäessä. Mustikka sisältää B-, C- ja E-vitamiineja. Lisäksi marja sisältää esimerkiksi magnesiumia ja sinkkiä.

Ainekset (1 annos)

2 dl
mustikoita
1 kpl
pieni banaani
1 rkl
chiansiemeniä
1 rkl
pellavansiemenrouhetta
1 rkl
maapähkinävoita (sokeroimaton)
3 dl
kauramaitoa
1 dl
jäitä (halutessasi)
10 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Sekoita chiansiemenet (esimerkiksi edellisenä päivänä, tai sitten vähintään n. puoli tuntia ennen valmistusta) 1,5 desilitraan kauramaitoa ja anna turvota. Sekoita tämän jälkeen kaikki ainekset blenderissä ja nauti välittömästi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *