Stressitohtori
Stressitohtori

Jotain stressitohtorista

Tiedän, että on aina hauskempaa lukea blogia, kun saa tietää edes jotain sen kirjoittajasta.

Tässä sekalaista sälää:

1. Olen entinen superstressaaja ja ujopiimä. Tiedän omasta kokemuksesta, että stressiä on mahdollista vähentää, vaikka ei haluaisi meditoida tai muuttaa maalle. Olen edelleenkin perusolemukseltani tarkkailija ennemmin kuin suupaltti, mutta nykyään paljon rohkeampi kuin ennen muinoin.

2. Olen visuaalisesti ahne. Voin istua kahvilassa ja töllötellä loputtoman kauan kadulla käveleviä tyylikkäitä ihmisiä. Käyn inspiroitumassa myös taidenäyttelyissä, ja upea arkkitehtuuri saa minut huokailemaan. En ole kiinnostunut muodista, mutta tyylistä, muotokielestä ja mittasuhteista kyllä.

3. Työskentelin viisi vuotta kehitysvamma-alalla. Opin kehitysvammaisilta paljon ja olen siitä ikuisesti kiitollinen. Vaikka minut herätettäisiin keskellä yötä, voisin pitää puheen itsemääräämisoikeudesta. Nykyään tienaan leipäni Helsingin aikuisopistossa.

4. En enää tarkoituksella valvo öitä. Jos minut haluaa juhliin, ne on syytä pitää ennen kello kymmentä. Suolistosairauteni vuoksi juon nykyään olemattoman vähän alkoholia. Lempijuomiani ovat skumppa ja absintti.

5. Pidän järjestyksestä. Mitä väsyneempi olen, sitä varmemmin haluan, että kotona tavarat eivät ole sikin sokin. Muuten tulee visuaalinen stressi.

6. Pieni feministi minussa nosti päätään, kun näin dokumentin Kathleen Hannasta. Rakastan  dokumentteja punkkareista, koska punk-asenne on must.

7. Etsin hyviä tunnelmia eri paikoista ja fiilistelen niillä myöhemmin. Saatan käyttää mukavia tunnejälkiä myös ikävien tai pelottavien hetkien sietämiseen (esim. hammaslääkärissä).

8. Pidän ystävällisyydestä. Kaikkien pitäisi katsoa sarja Derek, jossa ollaan tärkeimpien asioiden ytimessä (tietysti parhaalla huumorilla höystettynä). Itkin jokaisen jakson jälkeen.

9. Alaselkääni on tatuoitu jing & jang, koska tasapaino on muistettava pitää.

10. Parasta on ihanat läheiset ihmiset. Ilman poikaani ja miestäni olisin lyijyä.

IMG_4257

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *