Viime hetken lahjavinkki: vuoden parhaat silmämeikit!

Valitsimme vuoden 2017 parhaat meikitNyt ne on valittu, vuoden 10 parasta meikkiä! Nappaa viime hetken lahjavinkit tai osta omaksi. Esittelemme vuoden 2017 parhaat meikkituotteet kolmessa postauksessa ennen joulua.

Tässä parhaat silmämeikit eli ripsiväri, luomiväri ja rajaustussi perusteluineen:

Paras ripsiväri: L’Oréal Paris’n Volume Million Lashes Fatale 13,90 e

Tuuhentava, pidentävä ja täyteläistävä ripsiväri tekee mitä lupaa. Tällä saa näyttävät ripset ilman paakkuja. Keskikokoiseen harjaan tarttuu sopiva määrä väriä, ja se on helppo levittää siististi ja nopeasti. Pysyy koko päivän, ei varise eikä sotke ihoa. Voimakas musta väri ei tuhriudu edes tihkusateessa. Väri lähtee lämpimällä vedellä ilman, että se tarttuu silmänalusiin. Pirteä pakkaus on helppo avata ja sulkea.

Itse pidän erityisesti siitä, miten siistinä ripsiväri pysyy koko päivän. Jos sinullakaan ei ole aikaa vahtia maskaraasi päivän aikana, kannattaa kokeilla. Tämä ei tartu kulmaluulle eikä sotke silmänalusia vaan pysyy ripsissä.

Ripsiväri myös pitää piikkisuorat ripseni pitkään kaarella aamun taivutuksen jälkeen, vaikka ei olekaan vedenkestävä.

Harva maskara on yhtä helppo poistaa suihkussa lämpimällä vedellä siististi. Se on myös helppo ottaa käyttöön, sillä väri ei ole uutenakaan turhan märkää eikä harjaan tartu sitä alussakaan liikaa. Hinta-laatusuhde on hyvä.

Paras ripsiväri on L'Oréal Paris'n Volume Million Lashes Fatale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paras luomiväri: Nyx Professional Make­upin The Ultimate Shadow Palette 21,90 e

Laadukas 16 sävyn luomiväripaletti. Väri levittyy helposti, ei varise ja pysyy pitkään. Kaikille ihonsävyille löytyy sopiva sävy. Mattaa ja hohtavaa on sopivassa suhteessa, joten paletti sopii sekä arki- että juhlameikkiin. Riittoisa koostumus. Yksinkertaisen kaunis ja hyvin aukeava rasia. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Neljä palettia.

Ihastuin jo rasiaan, joka on yksinkertaisuudessaan erittäin tyylikäs. Sisältökään ei pettänyt.

Nyxin luomivärit ovat ennen kaikkea laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Koostumus on hyvä, joten värit eivät sotke ihoa, vaikka meikkaisitkin silmät viimeisenä. Tällä paletilla onnistuu niin kokenut kuin aloitteleva meikkaaja.

Myös väriskaala on kiitettävän laaja. Runsaan pigmentin ansiosta sävyt toistuvat iholla kauniisti ja näyttävät siellä samalta kuin napissa, mikä ei aina ole itsestään selvää.

En jää kaipaamaan edes peiliä tai sivellintä, sillä meikkaan joka tapauksessa isomman peilin edessä ja haluan käyttää kunnon siveltimiä, joiden varret eivät edes mahtuisi rasiaan.

Paras luomiväri on Nyx Professional Makeupin The Ultimate Shadow Palette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paras rajauskynä: Rimmelin Colour Precise Eyeliner 8,50 e

Joustava mutta vakaa musta silmänrajaustussi, jolla aloittelijakin saa helposti siistit rajaukset. Tussin kärki on sopivan kapea. Väriä tulee helposti juuri oikea määrä. Kuivuu nopeasti ja pysyy siistinä myös rasvoittuvilla luomilla. Vaivaton poistaa. Erinomainen hinta-­laatusuhde.

Hyvää rajaustussia voi olla yllättävän vaikea löytää – ainakin järkevään hintaan. Tämä tuote yllätti todella myönteisesti. Se on edullinen, helppokäyttöinen ja pysyvä. Vaikka tussin kärki on hyvin joustava, sillä saa vakaat viivat ilman, että väriä roiskuu pitkin luomea. Sopii niin paksujen kuin kapeiden rajausten tekoon. Musta väri on intensiivinen, joten kerran piirrettyjä rajauksia ei tarvitse tilkitä, vaan viivoista tulee kertavedolla tasaisen peittävät.

 

Paras rajauskynä on Rimmelin Colour Precise Eyeliner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä sinä toivot silmämeikeiltä? Oletko jo löytänyt suosikkisi? Aiotko kokeilla voittajia?

Ystävällisin terveisin,

Hanna

Tuomaristoon kuuluivat minun lisäkseni toimituspäällikkö Mari Karsikas, kosmetiikkaan erikoistunut toimitussihteeri Anna Kauhala ja päätoimittaja Ulla Veirto.

Kuvat: Fotolia ja Toni Härkönen

Kommentit (3)
  1. Vuoden parhaat kasvomeikit - Kauneus & Terveys -blogit
    22.12.2016, 11:08

    […] Lue myös: Viime hetken lahjavinkki: vuoden parhaat silmämeikit […]

  2. Uskaltauduin ostamaan suosituksenne perusteella mainitsemanne ripsivärin. Valitettavasti se varisee päivän aikana pahasti alaluomelle. Kolme päivänä kokeilin enkä voi suositella. 🙁

    1. Kiitos palautteesta Miriah! Ikävä kuulla, että olit pettynyt ripsiväriin. Tuomariston jäsenistä kukaan ei törmännyt mainitsemaasi varisemiseen. Pyrimme aina valitsemaan tuotteita, jotka sopivat mahdollisimman monille – mutta koska jokaisen iho ja ripset ovat hiukan erilaisia, kaikki ei valitettavasti toimi kaikilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *