Testissä Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus

Ripseni ennen Yumi Lashes -käsittelyä
Ripseni ennen Yumi Lashes -käsittelyä
Ripset kestotaivutuksen jälkeen.
Ripset kestotaivutuksen jälkeen.

Tuijotan häkeltyneenä lopputulosta peilistä – VAU, mitkä ripset! Ja vielä ihan ihka omat!!  Kosmetologi-yrittäjä Johanna helsinkiläisestä kauneudesta&komeudesta on juuri tehnyt ripsilleni reilun tunnin kestäneen Yumi Lashes -kestotaivutuksen.

Minulla on luonnostaan kaarevat, pitkät ripset ja olen muutaman kuukauden ajan hellinnyt niitä risiiniöljyllä iltaisin toiveenani entistä pidemmät ja hyväkuntoisemmat ripset. Idean tähän sain bloggaajaltamme Idalta.

Aiemmin minulla on ollut muutaman kuukauden ajan ripsienpidennykset, jotka olivat ihanat. Mutta niiden huollattaminen vaatii aikaa ja rahaa, ja minua myös huolettivat ripsiliimojen haittavaikutukset.

Kun lempikosmetologini Johanna ehdotti kestotaivutusta, kiinnostukseni heräsi, mutta mahdolliset haitat mietityttivät.

Nyt kun ripsipidennysbuumi on hiljalleen hiipumassa, kestotaivutus on Johannan mukaan paljon luonnollisempi ja turvallisempi vaihtoehto. Tavallisen ripsipermanentin sijaan käsittely taivuttaa ripsen suoraan ylöspäin (ei käherrä niitä kiharalle :D) kohti korkeuksia ja taivutus kestää peräti 8-12 viikkoa, jolloin omat ripset uusiutuvat.

Ripset ennen käsittelyä sivusta.
Ripset ennen käsittelyä sivusta.
ripsetjalkeen_sivusta
Ripseni käsittelyn jälkeen sivusta.

Hoidon aluksi Johanna puhdisti ripseni, suojasi alaripseni suojalapuilla ja laittoi yläluomilleni silikonimuotit, joiden päälle hän asetteli ripseni. Tämän jälkeen ripsiin levitettiin vaikuttavat aineet, jotka taivuttivat ripset muotoonsa. Tässä vaiheessa olin jo niin rentoutunut, että nukahdin. 😀

Aineet vaikuttivat parikymmentä minuuttia. Lopuksi ripseni vielä kestovärjättiin, jotta efekti olisi mahdollisimman näyttävä.

Hoidon jälkeen ripsiä ei saanut kastella vuorokauteen, ja kotihoidoksi suositellaan käytettäväksi kerran päivässä taivutusta ylläpitävää ja ripsiä hoitavaa hoitoainetta. Noin kuukausi hoidon jälkeen ripset voi käydä värjäämässä uudelleen, jos värjäys alkaa kadota.

Nyt viikko hoidon jälkeen olen edelleen häkeltynyt. Ripset ovat kauniit ilman ripsiväriäkin ja aamuni ovat helpottuneet, kun voin huoletta lähteä kylille ilman silmämeikkiä. Ripsarin kanssa ripset ovat ihan hävyttömän hyvännäköiset 😉 Laitan vielä ennen ripsaria ripsiprimeria ja lopputuloksena on todella pitkät ja tuuheat ripset. Kyllä kehtaa räpsytellä!

Käsittely maksaa noin 80-100 euroa ja huoltoväli on tosiaan parisen kuukautta. Suosittelen testaamaan, jos kaipaat luonnollisesti näyttävämpiä ripsiä, eivätkä ripsienpidennykset sovi sinulle.

Yumi Lashes -kestotaivutusta tekevät hoitolat löydät täältä.

– kauneusjaterveys.fin tuottaja Inka

ripset_jalkeenvika
Ripseni kuvattuna käsittelyn jälkeen ylhäältä.
Kommentit (5)
  1. Ainoa ongelma, mikä Yumi ripsissä on. On se vaihe kun ripset alkavat kasvaa ja yhtäkkiä ne taipuukin loppupäästä tai keskeltä. Aivan hirveän näköistä!! Sitten kun uudet kasvavat vielä tilkusuoraan eteenpäin. Terveisin kärsivä…

  2. Moi Inka! Miltä ripset alkoivat tuntua 4-10 viikon päästä laittamisesta? Oliko ”poiskasvatusvaihe” ärsyttävä, sojottivatko ripset ihan minne sattuu?

    1. Kyllä sojottavat! Jo viikon päästä aivan kamalat. Käynyt kolme kertaa ja eri tekijät ja rupeavat sojottamaan miten sattuu. En enää ikinä taivuta vaan jos jotain teen niin pidennykset. Vielä kun niiden kasvaminen kestää ikuisuuden niin joutuu kärsimään todella Pitkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *