Testissä Niophlex-hoito

Hoidon jälkeen luonnonkihara tukka kiiltää ja tuntuu kimmoisalta.
Hoidon jälkeen luonnonkihara tukka kiiltää ja tuntuu kimmoisalta.

Kampaamomaailman puhutuin asia juuri nyt ovat epäilemättä uudenlaiset, hiusta suojaavat ja sitä jälleenrakentavat hoidot. Ne tehdään yleensä värikäsittelyn yhteydessä, mutta voidaan tehdä myös erikseen. Varsinkin hiusta vaalennettaessa hoidoista luvataan olevan erityistä hyötyä.

Testaamme täällä blogissa eri kampaamojen hoitoja. Toimituspäällikkö Mari kävi kokeilemassa kohutun Olaplex-hoidon ja avasi sitä yksityiskohtaisesti. Nyt on Idhairin Niophlexin vuoro. Sen luvataan ehkäisevän kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita ja vahvistavan hiuksen rikkisiltoja.

(Ai mitkä ihmeen rikkisillat? Lue lisää Marin jutusta!)

Niophlex-hoitoon kuuluu kolme tuotetta. Ensimmäinen niistä sekoitetaan kemiallisen käsittelyn tuotteeseen eli esimerkiksi vaalennusaineeseen. Se suojaa hiusta ja vahvistaa sen sisäistä rakennetta. Toinen  tuote on ravitseva voide, joka hoitaa ja lujittaa hiuksen pintaa. Kolmanneksi tarvitaan vielä tulosta ylläpitävä tuote, jota voi käyttää kotona tai kampaamossa. Sen tehtävä on pehmentää ja kiillottaa hiusta.

Hoitotulosta ylläpidetään kotona Niophlex Maintainerilla. 19,90 e/250 ml.

Minä tulen Idhairin Fredrikinkadulla sijaitsevaan kampaamoon testaaman pelkän hoidon, sillä hiukseni on värjätty vain pari viikkoa takaperin. Kampaaja Heidi Alastalo istuttaa minut tuoliin ja aivan ensimmäiseksi selvittää hiusteni kunnon. Ne ovat hänen mukaansa hyväkuntoiset lukuun ottamatta noin viiden sentin mittaista pätkää latvoista.

Hoito aloitetaan hiusten pesulla, ja sen jälkeen on hoitotuotteiden vuoro. Aineet saavat vaikuttaa vartin, jonka aikana Heidi hieroo päätäni kymmenen minuuttia ja varmistaa vielä sen jälkeen, että tehoaineet ovat imeytyneet myös latvoihin. Sitten hiukseni huuhdellaan ja aineista jälkimmäinen levitetään vielä uudelleen hiuksiin viideksi minuutiksi.

Hoitoon menee kokonaisuudessaan aikaa vain puolisen tuntia. Sen jälkeen luonnonkiharat hiukseni kiiltävät hurjasti ja tuntuvat entistä kimmoisammilta. Kun vielä tavoitteenani on kasvattaa hiuksiani kymmenisen senttiä lisää, yksi asia on varma: tätä päätä ei värjätä enää ilman hoitokäsittelyä.

Hoidon jälkeen.
Hoidon jälkeen.

Terveisin, Anna

(Testaamme hoitoja kampaamojen kutsusta, muttemme kirjoita juttuja yhteistyönä.)

Kommentit (1)
  1. Valitse oikea hiusten tehohoito - Kauneus & Terveys -blogit
    11.9.2015, 16:44

    […] Niophlex Idea: Ehkäisee kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Vaikuttava aine: Soijapapujen isoflavonit, jotka ravitsevat hiuksia ja parantavat niiden yleiskuntoa. N-asetyyli-L-kysteeni, joka vahvistaa hiusta ja suojaa sen rakennetta. Fytokeramidit, jotka luovat hiuksen ympärille suojaavan kalvon. Aminohappoja, jotka kosteuttavat hiusta ja korjaavat hiusten vahingoittuneita osia. Hinta: Kemiallisen käsittelyn yhteydessä 6 e/lyhyet hiukset, 10 e/pitkät hiukset. Kotihoitotuote maksaa 19,90 e/250 ml. Kesto: Noin puoli tuntia, jos hoidon tekee yksinään. Hoito aloitetaan hiusten pesulla, ja sen jälkeen on hoitotuotteiden vuoro. Aineet saavat vaikuttaa vartin, jonka aikana pää hierotaan. Sitten hiukset huuhdellaan ja aineista jälkimmäinen levitetään vielä uudelleen hiuksiin viideksi minuutiksi. Kotihoito: Käytetään kahdesti viikossa ja annetaan vaikuttaa vähintään 5 minuuttia. Plussat: Hiukset näyttävät ja tuntuvat käsittelyn jälkeen vahvemmilta ja kiiltävämmiltä. Miinukset: Kotihoito pitää tehdä melko usein. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *