Sinä olet kaunis
Sinä olet kaunis

Tervetuloa toimituksen blogiin!

Hei sinä!

Kiva kun löysit tänne Kauneus & Terveys -lehden toimituksen upouuteen blogiin. Jaamme täällä kaikkea kauneuteen liittyvää, testaamme tuotteita ja hoitoja, kerromme meitä inspiroivista uutuuksista ja vinkkaamme hyvistä jutuista.

Ai ketkä me?

PAATUNUT päätoimittaja Ulla:

”Ennen minua sanottiin persoonallisen näköiseksi. Suretti syvästi, sillä persoonallinen tarkoitti samaa kuin ruma. Siksi halusin olla vain kaunis. Nykyään myös voimakas. Olen jo siirtynyt torjuntataisteluun ”pikku” juonteita vastaan. Tuhoon tuomitussa yrityksessä kaikki keinot ovat sallittuja!”

marinkuva

TIETEELLINEN toimituspäällikkö Mari

”En pidä itseäni kosmetiikkafriikkinä, mutta matkustan kolmen kosmetiikkalaukun kanssa. Se ei ole kuulemma tavallista. Viime vuosina laukkujen sisältö on hieman vaihtunut: meikkien ylivalta on murrettu ja tilalle on tullut seerumeita, öljyjä ja muita ihon ja hiusten kuntoa parantavia tuotteita.  Tieteelliset tutkimukset vakuuttavat minua, mutta olen myös käynyt itse tehdyn kosmetiikan kursseilla. Kaikkea voi kokeilla ainakin kerran! Kaunista pakkausta ja merkkiä tärkeämpää on, että tuote, oli se sitten luomiväri, yövoide tai tuoksu, sopii juuri minulle.”

HERKKÄ toimitussihteeri Anna

”Uskon, että kun kauneuteen suhtautuu rennosti, se saa meidät voimaan paremmin. Kauneus lähtee itsensä hyväksymisestä, mutta omat parhaat puolensa kannattaa selvittää ja niitä korostaa. Miksi ihmeessä ei? Meikkaaminen on minulle myös omaa aikaa, riitti unen ja päivän välissä. Hauska leikki, jonka seuraus saattaa olla siniset kynnet tai tiukat kissarajaukset. Selvisin 32 vuotta ilman meikkivoidetta, mutta sitten hermostuin kiiltelyyn. Pinkistä huulipunasta ja tuuheuttavasta ripsiväristä en luovu!”

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *