Supernopea hiushoito

Supernopea hiushoito

Hiuksiini on laitettu useampiakin tehohoitoja vaihtelevin tuloksin. Aluksi tulos on aina ihan mahtava, mutta vaikka kiltisti noudattaisin ylläpito-ohjelmaa, jossain vaiheessa sekään ei enää riitä. On siis uuden kokeilun aika.

Kampaaja Taavi Vuokkovaara Dynastiasta katsoo hiuksiani ja kertoo nätisti, että hiusteni latvat ovat vähän karheat. Totuus on, että ne ovat todella kuivat ja karheat ja kaipaisivat enemmänkin saksia kuin tehohoitoa. Mutta kokeillaan, mihin Kérastasen Fusio-Dose pystyy.

Fusio-Dose ei ole aivan uusi hiushoito. Se luotiin jo vuonna 2011, mutta se on juuri uudistettu.

Kampaaja valitsee hiusten kunnon perusteella juuri sopivan hoidon ja hoito tehdään pesun yhteydessä. Sarjassa on lääke 4 erilaiseen ongelmaan ja niitä voidaan vahvistaa 5 erilaisella tehoaineella.

Minulle Taavi valitsee kosteuttavan ampullin, johon lisää kiiltoa lisäävää ainetta. (Se on tuo kuvan vaaleanpunainen purkki.)

Kerastase Fusio-dose

Itse hoito on niin nopea, että tuntuu uskomattomalta, että aine ehtii edes tehota.

Ensin hiukset pestään kahdesti. Sen jälkeen tehoampulli suihkutetaan hiuksiin – ja huudellaan saman tien pois. Saman tien. Ei minuutinkaan odotusaikaa, saati sitten vartin odottelua, joka on tuttua monista muista kampaamojen hiushoidoista. Hoito sopii siis heillekin, joilla ei ole paljon aikaa kampaajakäyntiä varten.

 

Taavi myöntää aluksi itsekin epäilleensä, voiko aine tehota niin nopeasti. Käyttökokemukset ovat vakuuttaneet. Minäkin olen vakuuttunut, sillä muutos on selkeä: hiukset eivät tunnu karheilta, koppuraiselta eikä kaksihaaraisiakaan näy. Taisin välttää sakset ainakin hetkeksi.

kerastase_fusiodose

Hoito maksaa noin 20-25 euroa, kun se tehdään esimerkiksi leikkauksen tai värjäyksen yhteydessä. Sitä ei tarvitse tehostaa kotona vaan sen voi ottaa uudestaan seuraavalla kampaajakäynnillä, noin neljä viiden viikon päästä. Taavi lupaa, että ainakin parin pesun ajan lopputulos säilyy, mutta joillakin se on säilynyt pidempäänkin.

Lopuksi selviää vielä yksi kiinnostava pointti hoidosta: jos ei halua värjätä hiuksiaan, mutta haluaisi hiuksiinsa samanlaisen kiillon kuin hiusväri toisi, sen voi saada tällä hoidolla. Kannattaa kokeilla!

Terveisin,

Mari

 

 

Lue lisää:

Eroon kuivista latvoista

Nämä ovat Suomen parhaat kampaamot

Pelasta kuivat hiukset

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *