Sinä olet kaunis
Sinä olet kaunis

Saisiko olla vielä yksi tehohoito?

Taas uusi plexi! Hiusten tehohoitoja tulee nyt kampaamoihin tiuhaan tahtiin. Tällä kertaa kokeilimme Schwarzkopfin Fibreplex-hoitoa, joka on idealtaan samankaltainen kuin Olaplex.

Fibreplex sopii kaikille, mutta koska se nimenomaan suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn vaurioilta, hoidosta on eniten iloa värin, raidoituksen ja permanentin yhteydessä. Värjäämättömille hiuksille Schwarzkopfilla on tarjota muita, paremmin soveltuvia hoitoja.

Fibreplex
Idea: Suojaa ja vahvistaa hiusten ristikkäissidoksia vaalennuksen, raitojen tai värjäyksen aikana. Tämä ehkäisee hiusten katkeilua. Hoito lupaa estää jopa 94 prosenttia kemiallisen käsittelyn aiheuttamista vaurioista.
Vaikuttava aine: Fibre Bond -yhdiste, jossa on muun muassa maleiinihappoa ja eri aminohappoja.
Hinta: Hoito tehdään värikäsittelyn tai permanentin yhteydessä, jolloin hintaan lisätään noin 20 euroa. Kotihoitoaine maksaa 19,50 e.
Kesto: Riippuu kemiallisen käsittelyn kestosta. Suojaava tehohoitoaine sekoitetaan väriin tai permanenttiaineeseen, ja hoidon annetaan vaikuttaa yhtä kauan kuin kemiallisen käsittelyn. Pesupaikalla levitettävä hoitoaine vaikuttaa hiuksissa 5-10 minuuttia.
Kotihoito: Kotihoitoainetta käytetään kaksi kertaa viikossa pesun jälkeen. Vaikutusaika on viisi minuuttia.
Plussat: Hiuksista tulee kiiltävät ja vahvan tuntuiset. Hoito silottaa hiuksia tehokkaasti mutta ei latista niitä. Erityisesti latvoista tulee edustuskelpoisemmat. Koska tehohoito sekoitetaan väriin, se ei pidennä kampaamokäyntiä. Kotihoitoaineen vaikutusaika on kätevän lyhyt.
Miinukset: Vaalennetuissa hiuksissa tehohoidon näkyvä vaikutus on melko lyhytaikainen, vaikka hoitaisi hiuksia kotona kotihoitoaineella kuinka tunnollisesti.

Ennen.
Jälkeen.

Terveisin Hanna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *