Pidä puna huulilla: näin se onnistuu!

Uusi vuosi kannattaa mielestäni aloittaa tyylillä: kivoissa asuissa ja punaa huulilla. En yleensäkään liiku juuri minnekään lähikauppaa kauemmas ilman huulipunaa. Se kuuluu asuuni siinä missä vaatteetkin.

Ja asu latistuu aika pahasti, jos puna ei pysy paikoillaan.

Kestävän huulimeikin tekeminen on yksinkertaista: tarvitset pohjustusvoiteen, rajauskynän, monta kerrosta ja oikeanlaisen punan.

1. Valitse ensin puna. Oman kokemukseni mukaan kaikkein parhaiten pysyvät mattapunat. Kaikista kokeilemistani punista (joita on varmasti satoja) ylivoimaisesti kestävin on ollut Absolutionin mattapuna. Sen poistamiseen tarvitaan meikinpoistoainetta. Puna on hyvin kuiva, eikä liu’u huulilla sulavasti. Lopputulos kuitenkin päihittää levitysvaikeudet mennen tullen.

absolution_puna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Aloita huulimeikki levittämällä huulille pohjustusvoidetta. Esimerkiksi Lumenen Silmämeikinpohjustusvoide on havaittu hyväksi.

lumenen-pohjustusvoide

 

3. Oikein kestävään huulimeikkiin tarvitset myös punan värisen rajauskynän. Rajaa huulet ja väritä ne sitten rajauskynällä.

4. Levitä lopuksi punaa kolme kerrosta niin, että painat kerrosten välissä huulet talouspaperiin. Ylimääräinen puna jää siihen, ja voit levittää taas uuden kerroksen.

Katso vielä video, jos kaipaat yksityiskohtaisempia ohjeita!

Terkuin,

Anna

Lue lisää:

Näin meikkaat upeat glitterhuulet

Löydä sopiva huulipunasävy!

Mistä huulipunan leviäminen johtuu?

 

Kuvat Leena Aro ja valmistajat

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *