Kasvohoito, joka kohottaa oikeasti!

kohottava kasvohoito

Haetko kasvohoidolta tuloksia? Haluatko käsittelyn, jonka jälkeen näet ja tunnet selvän eron entiseen? Kokeile ”kasvojen kuntosalia”!

Kyse on hoitolasarja Guinot’n Hydradermie Cellular Energy Superior -laitehoidosta. Se yhdistää kaksi käsittelyä, joista Hydradermie Youth lupaa imeyttää tehoaineet syvälle ihoon, vilkastaa mikroverenkiertoa ja herätellä nuhahtaneita soluja. Lisäksi se lisää ihon happipitoisuutta. Lift-osio taas lupaa muotoilla kasvonpiirteitä, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa sekä aktivoida lymfakiertoa. Kohottava vaikutus luvataan jo yhdellä käsittelyllä.

Hoidon vaikuttavin osuus on vartti, jonka aikana kasvolihaksia jumpataan sähkövirran avulla. Tarkempi termi kuuluu dynaaminen ionisaatio eli matalataajuusvaihtovirta. Metallisilla pampuloilla eli kasvohoitolaitteen hoitopäillä tehtävä lihaskuntotreeni ei satu, mutta se tuntuu ainakin kontrollifriikistä aluksi hieman kiusalliselta. Kasvolihakset nimittäin nykivät käsittelyn aikana täysin hallitsemattomasti. Lopulta sekin tuntuu lähinnä rentouttavalta: kasvot jumppaavat, mutta loppu keho saa pötköttää.

Odotan innolla lopputulosta. Huomaan jo hoidon aikana, että kun toinen puoli kasvoista on käsitelty, se tuntuu nousevan ylemmäs kuin toinen. Jumpan sanotaan ryhdistävän mutta myös rentouttavan lihaksia. Ja kun oikeat lihakset rentoutuvat, rypyt näyttävät matalammilta.

Melkein hätkähdän, kun katson peiliin hoidon jälkeen. Olen käynyt monissa tehokkaissa kasvohoidoissa, mutta aivan näin selkeää muutosta en ole huomannut. Kasvonpiirteet näyttävät oikeasti ryhdikkäämmiltä ja ilme kohonneelta. Laihtumisen ja ikääntymisen myötä kaventuneet poskeni ovat täyteläisemmät. Ikään kuin niihin olisi ruiskutettu täyteainetta tai vain kasvot olisivat lihoneet! Vaikka ihoni ei vielä varsinaisesti roiku, leukalinja vaikuttaa napakammalta. Lisäksi iho on kirkkaampi ja juonteet matalamman näköiset.

Iho myös tuntuu napakammalta ja kudoksissa kiristää hyvällä tavalla. Illalla huomaan, että koskettelen poskiani kotona vähän väliä, koska ne tuntuvat pitkästä aikaa täyteläisiltä.

Yhden hoitokerran tulos kestää ikävä kyllä vain noin viikon. Kuten aina, parhaan ja pysyvimmän tuloksen saisi hoitosarjalla.  Yksi Hydradermie Youth ‑hoito maksaa 90-130 e, Hydradermie Lift ‑hoito 75-115 e ja Hydraderm Superior ‑yhdistelmähoito 140-170 e. Jos aikoo käydä hoidossa useita kertoja, kannattaa varata hoitosarja. Se tulee halvemmaksi.

Lue lisätietoja: guinot.fi

Terveisin Hanna

 

Kuva: Istock

 

Kommentit (2)
  1. 5 hyvää syytä käydä kasvohoidossa - Kauneus & Terveys -blogit
    3.11.2016, 14:24

    […] Kasvohoito, joka kohottaa oikeasti […]

  2. Oletko menossa kauneushoitoon Tallinnassa? - Kauneus & Terveys -blogit
    25.1.2017, 15:56

    […] Lue myös: Nyt löytyi oikeasti kohottava kasvohoito […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *