Minkä hiushoidon valitset: Niophlex, Olaplex vai Pro Fiber?

hiustentehohoito

Hiusten tehohoidot ovat nyt suosittuja. Jos et ole varma, minkä valitset itsellesi, vertaile hoitoja tästä listasta tai lue testikokemuksemme.

Niophlex
Idea: Ehkäisee kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita ja vahvistaa hiuksia.
Vaikuttava aine: Soijapapujen isoflavonit, jotka ravitsevat hiuksia ja parantavat niiden yleiskuntoa. N-asetyyli-L-kysteeni, joka vahvistaa hiusta ja suojaa sen rakennetta. Fytokeramidit, jotka luovat hiuksen ympärille suojaavan kalvon. Aminohappoja, jotka kosteuttavat hiusta ja korjaavat hiusten vahingoittuneita osia.
Hinta: Kemiallisen käsittelyn yhteydessä 6 e/lyhyet hiukset, 10 e/pitkät hiukset. Kotihoitotuote maksaa 19,90 e/250 ml.
Kesto: Noin puoli tuntia, jos hoidon tekee yksinään. Hoito aloitetaan hiusten pesulla, ja sen jälkeen on hoitotuotteiden vuoro. Aineet saavat vaikuttaa vartin, jonka aikana pää hierotaan. Sitten hiukset huuhdellaan ja aineista jälkimmäinen levitetään vielä uudelleen hiuksiin viideksi minuutiksi.
Kotihoito: Käytetään kahdesti viikossa ja annetaan vaikuttaa vähintään 5 minuuttia.
Plussat: Hiukset näyttävät ja tuntuvat käsittelyn jälkeen vahvemmilta ja kiiltävämmiltä.
Miinukset: Kotihoito pitää tehdä melko usein.

Olaplex
Idea: Hoito korjaa hiusten katkenneita rikkisiltoja. Ne katkeavat aina hiusta värjätessä, mutta kaikki eivät jostain syystä korjaannu. Hoidossa käytetty aine palauttaa rikkisiltoja yhteen.
Vaikuttava aine: Bis-Aminopropyl Digcol Dimaleate, joka on kahdeksalla patentilla suojeltu aine, joka estää hiusten rikkisiltoja katkeamasta. Aine on tuotteiden inci-listassa toisena eli sitä on tuotteissa paljon.
Hinta: 20-90 euroa. Hinta riippuu hiusten pituudesta ja siitä, tehdäänkö se erikseen vai värjäyksen yhteydessä. Kotihoitotuote maksaa noin 30 euroa.
Kesto: Melko nopea. Olaplex-hoito pidentää värjäysaikaa vain hieman: ensimmäinen aine sekoitetaan värjäysaineen sekaan ja toinen aine saa vaikuttaa väriaineen huuhtelun jälkeen noin varten. Erikseen tehtynä se vie noin puolisen tuntia.
Kotihoito: Tehoainetta käytetään kerran viikossa pestyihin hiuksiin noin 20 minuuttia kerralla.
Plussat: Hoitotuloksen näkee heti, ja hiusten värjääminen tuntuu vahingoittavan hiuksia vähemmän. Kotihoitoon on olemassa vain yksi tuote. Se helpottaa tuloksen ylläpitämistä.
Miinukset: Kotihoitoainetta käytetään kerran viikossa vähintään 20 minuuttia, mielellään pidempään. Se on pitkä aika. Hoitohetki vaatii aina järjestelyjä, koska ennen aineen levittämistä hiukset tulee pestä – suihkussakaan ei voi sitä aikaa viettää. Jotkut käyttävätkin ainetta vain siivouspäivinä, toiset nukkuvat aine päässään.

Pro Fiber
Idea: Hiukset niin sanotusti ladataan kampaamossa patentoidulla molekyylillä Aptyl 100:lla. Kotona lataus tehdään joka neljäs pesu ja 1,5 kuukauden päästä käydään kampaamossa uudessa teholatauksessa.
Vaikuttava aine: Aptyl 100, joka rakentaa hiusta sisältä ja silottaa pintaa.
Hinta: Värjäyksen yhteydessä 15 e, erikseen otettuna 35 e. Tuotteiden hinnat 22-26 e.
Kesto: Nopea, pesupaikalla noin vartissa.
Kotihoito: Jos haluaa tuloksen säilyvän, tulee käyttää sarjan sampoota ja hoitoainetta ja joka neljäs pesu tehokasta seerumia. Tarjolla on myös naamio ja jätettävä hoitoaine.
Plussat: Hoitotuloksen näkee heti ja se on hyvä: kampa menee hiuksista märkänäkin helposti läpi. Myös kotihoito on nopeaa. Seerumin vaikutusaika on noin viisi minuuttia.
Miinukset: Kotihoitotuotteita on paljon, joten tuotteiden hinta nousee nopeasti sataan euroon.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *