Sinä olet kaunis
Sinä olet kaunis

Meikkituotteet, joiden avulla ihosi ei kiillä enää koskaan!

Minulla on rasvainen iho, joka alkaa kiiltää päivän mittaan rasittavasti. Tähän mennessä olen kokeillut ongelmaan vaikka mitä: erilaisia meikkivoiteita, meikinpohjustusvoiteita, erilaista ihonhoitoa, paksuja puutereita… Lista voisi jatkua loputtomiin.

Ennen joulua sain kokeiltavakseni Urban Decayn de-slick Makeup Setting Spray Oil-Control -kiinnityssuihkeen ja Beautyblenderin Blotterazzin – ja olen täysin myyty! Päivän mittaan syntyvää, kiusallista öljylauttaa ei enää lainehdi otsallani ja muukin T-alue pysyy mattaisena koko päivän.

Näin se onnistuu:

1. Aamulla meikkaan normaalisti: laitan YSL: n pohjustustuotteen kasvovoiteen päälle, levitän uutta meikkivoiderakkauttani L’Oréal Parisin Infallible Mattea, joka sopii täydellisesti rasvaiselle sekaiholle ja puuteroin kasvot kevyesti Lumenen Longwear Blur -meikkipuuteria. Nämä tuotteet yhdessä takaavat kuultavan, mutta peittävän ja kestävän meikkipohjan.

Urban Decayn kiinnityssuihke, 26,90 e Sokoksilta.
Urban Decayn kiinnityssuihke, 26,90 e Sokoksilta.

2. Meikin lopuksi suihkin kasvoilleni UD:n kiinnityssuihkeen. Muutama painallus viimeistelee meikin ja takaa kestävän kiinnityksen. Suihke saattaa aluksi tuntua hieman kiristävältä iholla (varsinkin näin talvella), mutta siihen tottuu.

Beautyblenderin Blotterazzi -sieni, 22 euroa.
Beautyblenderin Blotterazzi -sieni, 22 euroa.

3. Päivän aikana, jos iho alkaa hieman kiiltää, kaivan laukusta Beautyblenderin uusimman ihanuuden eli Blotterazzi-sienen. Se on kuin ohut puuteripaperi, mutta valmistettu samasta materiaalista kuin Beautyblender. Painelen sienellä kasvoja ja hetkessä kiilto on tipotiessään! Sienet voi pestä ja uudelleenkäyttää.

Dyroyn kasvosilkkipaperi, 3,00 e.
Duroyn kasvosilkkipaperi, 3,00 e.

+ vanhassa vara parempi eli jos haluat edullisemman vaihtoehdon meikin korjailuun, kokeile puuteripaperia! Lähes yhtä tehokas ja hyvä lopputulos!

Kärsitkö sinä samasta ongelmasta? Kerro omat vinkkisi!

Hyvästit kiillolle,

Inka 😉

Kommentit (1)

  1. Timanttihionta auttoi aknearpiin – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Näillä meikkituotteilla ihosi ei kiillä enää koskaan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *