Meikkituotteet, joiden avulla ihosi ei kiillä enää koskaan!

Minulla on rasvainen iho, joka alkaa kiiltää päivän mittaan rasittavasti. Tähän mennessä olen kokeillut ongelmaan vaikka mitä: erilaisia meikkivoiteita, meikinpohjustusvoiteita, erilaista ihonhoitoa, paksuja puutereita… Lista voisi jatkua loputtomiin.

Ennen joulua sain kokeiltavakseni Urban Decayn de-slick Makeup Setting Spray Oil-Control -kiinnityssuihkeen ja Beautyblenderin Blotterazzin – ja olen täysin myyty! Päivän mittaan syntyvää, kiusallista öljylauttaa ei enää lainehdi otsallani ja muukin T-alue pysyy mattaisena koko päivän.

Näin se onnistuu:

1. Aamulla meikkaan normaalisti: laitan YSL: n pohjustustuotteen kasvovoiteen päälle, levitän uutta meikkivoiderakkauttani L’Oréal Parisin Infallible Mattea, joka sopii täydellisesti rasvaiselle sekaiholle ja puuteroin kasvot kevyesti Lumenen Longwear Blur -meikkipuuteria. Nämä tuotteet yhdessä takaavat kuultavan, mutta peittävän ja kestävän meikkipohjan.

Urban Decayn kiinnityssuihke, 26,90 e Sokoksilta.
Urban Decayn kiinnityssuihke, 26,90 e Sokoksilta.

2. Meikin lopuksi suihkin kasvoilleni UD:n kiinnityssuihkeen. Muutama painallus viimeistelee meikin ja takaa kestävän kiinnityksen. Suihke saattaa aluksi tuntua hieman kiristävältä iholla (varsinkin näin talvella), mutta siihen tottuu.

Beautyblenderin Blotterazzi -sieni, 22 euroa.
Beautyblenderin Blotterazzi -sieni, 22 euroa.

3. Päivän aikana, jos iho alkaa hieman kiiltää, kaivan laukusta Beautyblenderin uusimman ihanuuden eli Blotterazzi-sienen. Se on kuin ohut puuteripaperi, mutta valmistettu samasta materiaalista kuin Beautyblender. Painelen sienellä kasvoja ja hetkessä kiilto on tipotiessään! Sienet voi pestä ja uudelleenkäyttää.

Dyroyn kasvosilkkipaperi, 3,00 e.
Duroyn kasvosilkkipaperi, 3,00 e.

+ vanhassa vara parempi eli jos haluat edullisemman vaihtoehdon meikin korjailuun, kokeile puuteripaperia! Lähes yhtä tehokas ja hyvä lopputulos!

Kärsitkö sinä samasta ongelmasta? Kerro omat vinkkisi!

Hyvästit kiillolle,

Inka 😉

Kommentit (1)
  1. Timanttihionta auttoi aknearpiin - Kauneus & Terveys -blogit
    26.2.2016, 13:37

    […] Näillä meikkituotteilla ihosi ei kiillä enää koskaan […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *