Sinä olet kaunis
Sinä olet kaunis

Testissä Kerasilkin Reconstruct: tehohoito ja muotoilu yhdessä

Jälkeen - Ennen
Jälkeen – Ennen

Hiustenkasvatusprojektini etenee. Olen vältellyt lämpökäsittelyjä, hiusvärejä ja saksia heinäkuusta lähtien, lätrännyt hiusnaamioilla ja heittänyt menemään kaikki hiuksia katkovat kumilenkkini. Sen lisäksi olen käynyt kampaamohoidoissa.

Tällä kertaa on vuorossa Kerasilkin Reconstruct. Se lupaa ravita vaurioituneita ja rasittuneita hiuksia keratiinin ja Hyaloveilin avulla. Hiukseni eivät tosin ole erityisen huonokuntoiset, ne ovat vain luonnonkiharina aina enemmän tai vähemmän pörröiset. Mutta koska tahdon kasvattaa niitä vielä kymmenisen senttiä, tehohoito silloin tällöin tuntuu hyvältä idealta.

Hoito alkaa pesulla ja esinaamiolla, joka levitetään hiuksiin ennen varsinaista tehoainetta. Sen jälkeen on tehoaineen vuoro. Se hierotaan osioittain hiuksiini ja jätetään vaikuttamaan noin 10 minuutiksi, joiden aikana pääni hierotaan.

Vaikutusajan jälkeen hiukseni huuhdellaan kevyesti. Suurin osa aineesta on imeytynyt hiuksiin, joten lyhyt huuhtelu riittää.

Aikaa tähän kaikkeen kuluu noin vartti – todella nopeaa, sanon minä. Tähän hoitoon voisi helposti tulla vaikka lounastunnilla. Reconstruct-hoidon voi tehdä myös värjäyksen yhteydessä, jolloin se ei juurikaan pidennä käsittelyaikaa.

Kerasil Reconstruct

Paras on kuitenkin vielä edessä. Hoitoon kuuluu halutessa pyöröharjaföönaus ja loivien kiharoiden muotoilu. Pyöröharja, siinäpä vanha kikka, joka on tullut takaisin. Nyt en enää ihmettele sen suosiota.

Hiukseni föönataan kauttaaltaan ja kuivat osiot kierretään rullille pinnien avulla. Ne saavat odottaa siinä sen aikaa, kun muu tukka föönataan. Kun hiukseni avataan, ne näyttävät ihan yksinkertaisesti upeilta. Pyöröharja on tuonut niihin ihanaa kuohkeutta ja pehmeyttä, jota en kotiföönillä onnistu aikaansaamaan. Latvani kiertyvät kauniisti sisäänpäin ja laineilevat lievästi juuri niin kuin toivoisin niiden tekevän aamulla herätessäni.

Olen testannut muitakin kampaamohoitoja, ja Reconstruct erottuu nimenomaan viimeistelyssä. Ainoa miinus on kulunut aika: paksujen ja pitkien hiusteni käsittelyyn menee ainakin tunti. Ei ehkä sittenkään lounastunnin juttu.

Kerasilk Reconstruct maksaa 15–25 e. Jos haluat föönauksen, se maksaa erikseen.

Terveisin, Anna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *