Kaunista joulua!

joulublogi2

Täällä A-lehtitalossa tuntee jo joulun läheisyyden. Takassa palaa tuli, joulutähdet ja punaiset amaryllikset koristavat aulaa ja suuri, valaistu kuusi katselee merelle ikkunoiden takana. Toimituskin on hiljentynyt, ihmiset lähteneet viettämään joulua kukin tavallaan.

Minulle joulussa on tärkeintä rauhoittuminen ja lempeys. Mieleni ja kehoni nauttivat siitä kumpikin.

Nukun pitkään ja annan ihoni uudistua yön aikana. Hemmottelen itseäni kuorinnoilla ja naamioilla, lakkaan kynteni juhlaviksi ja lupaan myös kuivaharjata vartaloni monesti. Se on hyvä kauneustapa, joka tehostaa ihon verenkiertoa ja poistaa ehkä muhkuroitakin – ja liian usein arjessa unohtuu.

Sitten kävelen pitkiä lenkkejä luonnossa ja venyttelen kiireiden kangistamat jäseneni kissamaisen notkeiksi. Kuuntelen rauhallista musiikkia, katselen kynttilänvaloa ja rauhoitan mieleni. Otan ihan omaa aikaa.

Tai sitten en tee näistä mitään. Ehkä vedänkin riisipuuroöverit, linnoittaudun sohvannurkkaan suklaarasian sekä glögimukin kera ja katselen monta ihanaa leffaa putkeen. Sekin sopii, sillä joulu on ennen kaikkea rentoutumisen aikaa.

Oli joulusi sitten valkoinen tai lumeton, kuten täällä Helsingissä, olkoon se kaunis ja hyvä.

Terveisin Anna, joka kuuntelee Michael Bublén joululevyä ja kirjoittaa viimeisiä juttuja ennen joulun viettoon suuntaamista.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *