Kasvohoito nopeita tuloksia kaipaavalle

 

Kasvohoito ei ole aina pelkkää hemmottelua.Monia tuotteita mainostetaan kertomalla, että ne ovat suosittuja julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Pääsin kokeilemaan Kitty Cat Beauty Centerissä Kampissa, millainen on suosittu HydraFacial-kasvohoito. Siihen on hurahtanut kuulemma Beyonce ja Kate Winslet. Testin jälkeen ymmärsin kyllä syyn.

Hoidon alussa kannattaa olla hereillä. Olet ehkä tottunut kertomaan kosmetologille ihonhoitotapasi, toiveesi kosmetologikäynnille sekä käyttämäsi tuotteet. Mutta HydraFacialissa käteen annettiin kyselykaavake, jonka kysymykset vastasivat lähes verenluovutuksen tiukkaa esitietokaavaketta.

Oletko allerginen rosmariinille? Entä äyriäisille?

Oletko syönyt vuoden aikana aknelääkkeitä?

Onko sinulla kilpirauhasongelmia? Entä suonikohjuja?

Näihin vastaillessa minua alkoi hieman jännittää, miten vaaralliseen hoitoon olinkaan tullut.

HydraFacial

Hoito ei ole vaarallinen, mutta tehokas se lupaa olla. Siksi hoidon jälkeen pitää noudattaa useita sääntöjä. Aurinkoa ei saa ottaa ja suojakertoimen pitää olla vähintään 50 kahden viikon ajan (vaikka olisi talvi!). Muuten kasvot voivat palaa. Kylppärin kosmetiikkapurkkien valmistuslistat pitää tutkia: niissä ei saa olla esimerkiksi salisyylihappoa, retinolia eikä glykolihappoa. Myös kaikkien elvyttävien seerumien ja naamioiden käyttö pitää lopettaa hetkeksi.

Näistä ohjeista ei mielestäni kannata säikähtää. Minä otin tiukan seulan ja säännöt myönteisesti: hoidon tehoon uskotaan, eikä sitä haluta tehdä vaurioituneelle iholle.

HydraFacial-kasvohoito

Mikään hemmotteluhoito HydraFacial ei ole. Panhuilut eivät soi, eivätkä kongit kumahtele. Äänimaailma on jotenkin sama kuin hammaslääkärissä: imuääniä ja surinaa. Se ei haittaa: tuloksiahan minä olin tullut hoidolta hakemaan.

Muutenkin päädyin hoidon aikana hammaslääkärifiiliksiin. HydraFacial-laite näyttää hieman siltä hammaslääkärin telineeltä, jossa on kiinni erilaisia imupäitä ja poria. Nämä välineet ovat tosin hieman isompia.

Mikään hoidossa ei kuitenkaan sattunut. Alipainesuutin vain napsahteli ihoa vasten hauskasti, kun se imi ihosta talia, meikinjäämiä ja likaa. Kuorintapääkin tuntui vain miellyttävän tehokkaalta. Erityisellä pyörrepuhdistustekniikalla laite imi musta- ja valkopäistä täyttyneet huokoset tyhjäksi ja lopuksi laitteella imeytettiin tehoaineita ihoon.

Tähän perushoitoon kului aikaa vain 25 minuuttia. Siksi hoito sopii vaikka lounastunnilla tehtäväksi.

 

Hoidon jälkeen ihoni hieman kuumotti ja kihelmöi. Olin varma, että helotin yhtä punaisena kuin rääkkijumpan jälkeen. Peilikuva näytti silti ihan normaalilta.

Ihoni tuntui pehmeämmältä, niin kuin pinnan alla olisi enemmän nestettä. Tätä tunnetta ammattilainen varmaankin tarkoittaa, kun puhuu syväkosteutetusta ihosta.

Hoidon lopuksi sain halutessani nähdä, mitä ihostani imettiin pois. Totta kai halusin! Purkissa oli sameaksi värjäytynyttä vettä sekä selkeitä, valkoisia rasvapalloja. Yök. Onneksi ne eivät olleet enää kasvoillani.

HydraFacial-kasvohoito

Hoito voisi lisätä hetkeksi ihoon epäpuhtauksia, kuivuutta tai hilseilyä. Minulla nämä oireet olivat hyvin lieviä. Otin käyttöön HydraFacial-sarjan antioksidanttiseerumin. Ehkä se ehkäisi haittavaikutuksia?

Perushoito maksaa paikasta riippuen noin 90-100 euroa. Jos haluaa esimerkiksi syväpuhdistavan erikoishoidon, hoito aikaa pitenee noin kymmenellä minuutilla ja hoito maksaa noin 140 euroa.

HydraFacial-kasvohoito

Menenkö uudestaan? Menen. Menetelmä tuntui puhdistavat kasvoni ilman sitä, että tarvitsee ottaa komedorauta esiin ja puristella sillä vähän  nenänpieliäni. Sehän sattuu!

Terveisin, Mari

 

P. S. Jos kaipaat toisenlaista kasvohoitoa, lue kokeilumme neljästä superhoidosta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *