Ihana sähköhoito pigmenttiläiskille

Miltä tuntuu sähköhoito kasvoilla?
Miltä tuntuu sähköhoito kasvoilla?

Ihana ja sähköhoito. Niitä sanoja en olisi ajatellut sanovani koskaan peräkkäin.

Mieli muuttui, kun kokeilin Dui Clinique –hoitoa, jossa yhdistyvät kiinalainen lääketiede, yrteistä tehdyt tuotteet ja matalataajuusvirtalaite.

Jo tuo yhdistelmä kiinnosti minua. Intoa lisäsi tieto, että hoidolla voisi vaikuttaa pigmenttiläiskiin. Sellainen ilmestyi otsaani jokin aika sitten  – ja mielelläni haluaisin otsani takaisin yksiväriseksi.

Hoitoa suositellaan myös couperosan, aknen ja arpien hoitoon. Kasvojen turvotustakin voi laskea sillä.

 

Hoidossa käytetään sähkövirtaa eri taajuuksilla. Se paitsi aktivoi verenkiertoa ja lymfakiertoa, myös auttaa seerumeita ja voiteita imeytymään syvemmälle ihoon. Kehon nestekierron tehostuminen tarkoittaa usein vessassa juoksemista ja veden juonnin lisäämistä.

Luulin, että sähkövirta tuottaisi koko ajan pientä surinaa ja ehkä nipistelyä. Siksi hoito hieman jännitti enkä ajatellut hoidon olevan kovin rentouttava. Mutta tässä hoidossa sähkövirran taajuus on melko matala. En tuntenut juuri mitään. Vain pari kertaa huomasin, että hoitopuikoissa todella kulki sähkö. Se ei sattunut, eikä edes nipistellyt.

Lue  myös: 5 hyvää syytä käydä kasvohoidossa

 

Vaikka rentoudun yleensäkin todella hyvin erilaisissa hoidoissa, nyt lojuin alusta asti unen ja valveen rajalla. Ehdin kuitenkin täyttää esitietolomakkeen ja jutella kosmetologi Laura Eskolan kanssa ihostani ja tulevasta hoidosta. Hän pyrki kartoittamaan syitä etenkin pigmenttiläikkääni: olisivatko syynä hormonimuutokset, liiallinen aurinko vai kenties jotkin lääkkeet?

Rentoutuminen oli helppoa, sillä hoito tuntuu pitkältä kasvohieronnalta. Iholle levitettiin erilaisia hoitavia aineita ja niitä hierottiin ja siveltiin ihoon messinkielektrodeilla. Ne tuntuivat viileiltä pienen hetken, muuten niillä sively oli vain nautinnollista. Pitkiä, symmetrisiä sivelyjä ja ympyröitä ja rauhoittavia epäsymmetriä rullailuja.

Välillä Laura vaihtoi sähköpuikkojen päihin pienet rullat, jotka näyttivät minikokoisilta maaliteloilta. Niillä hän rullasi ja paineli kasvojen akupunktiopisteitä ja erityisesti pigmenttiläikkäni aluetta.

 

Tunnin hoidon jälkeen ihoni tuntui pehmeältä. Poskillani oli muutamia punaisia läiskiä ja ihoani hieman kuumottaa ja kihelmöi. Laura kertoi, että se oli normaali reaktio, kun veri alkoi kiertää ja iho oli muutenkin aktivoitunut hoidon aikana.

Kihelmöinti kesti minulla noin tunnin. Vaikka periaatteessa hoidon jälkeen voisi lähteä saman tien vaikka juhlimaan, minun ihoani hoito aktivoi sen verran hyvin, että en lähtisi aivan suoraan juhlimaan.

 

Hoito innosti. Ihon sileys tuntui uskomattoman ihanalta, ja tunne säily viikon. Yhdellä hoitokerralla pigmenttiläikkä ei tietenkään poistunut, mutta Lauran mukaan jo kahdella kolmella kerralla se voisi vaalentua huomattavasti.

Otin heti käyttöön Lauran suositteleman pigmenttiseerumin. Sen yrtit, muun muassa kehäkukka, voikukka ja punahattu, lupaavat vaalentaa maksaläikkääni.

Laitan sormet ristiin ja toivon parasta.

ystävällisin terveisin,

Mari

 

Lue myös:

Kasvohoito nopeita tuloksia kaipaavalle

Nyt löytyi oikeasti kohottava kasvohoito

Nämä ovat Suomen parhaat kauneushoitolat

Kommentit (1)
  1. Saako maksaläiskän piiloon peitevoiteella? - Sinä olet kaunis
    22.2.2017, 09:40

    […] Ihana sähköhoito pigmenttiläiskille […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *