Huulet, kynnet ja kulmat kuntoon aatoksi: vuoden parhaat tuotteet

Valitsimme vuoden parhaat meikit

Vuoden parhaista meikeistä 2017 on vielä esittelemättä kolme viimeistä muttei todellakaan vähäisintä: huulipuna, kynsituote ja kulmaväri. Lue, miksi ne voittivat. Ehkä saat niistä myös viime hetken lahjavinkit?

Paras huulipuna: Urban Decayn Vice Comfort Matte 18,50 e

Miellyttävän tuntuinen mattahuulipuna, joka sopii myös aikuiselle naiselle. Se ei kuivata huulia eikä korosta uurteita. Peittää hyvin muttei näytä elottoman matalta. Levittyy helposti ja pysyy pitkään. Kattava värivalikoima: 23 sävyä.

Mattahuulet ovat muodikkaat, mutta aina trendin seuraaminen ei ole kovin miellyttävää. Toisin kuin monet kilpailijansa tämä mattapuna ei kuitenkaan kuivata huulia tai tee niistä vahamaisen elottomia. Tätä voi käyttää jopa ilman pohjustustuotetta, vaikka huulissa olisi uurteita. Ja koska kyse on kuitenkin mattapunasta, se ei leviä huulenympärysjuonteisiin yhtä hanakasti kuin voidemaiset kollegansa.

Punan väriskaala on niin laaja, että siitä löytää varmasti omansa. Saatavilla on jopa sinistä ja mustaa, joten tämä huulipuna on myös moderni.

Itse käytän huulipunaa päivittäin ja pidän tästä koostumuksesta ja sen sävyistä kovasti. Värit ovat puhtaita ja peittäviä. Jos etsit klassista peruspunaista, kokeile sävyä Doubt. Pirteän fuksian ystäville sopii sävy Checkmate.

Puna ei muuten tuoksu tai maistu juuri millekään, mitä moni muukin varmasti arvostaa.

Paras huulipuna on Urban Decayn Vice Comfort Matte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paras kynsituote: Treat Collectionin Gentle Nail Polish Remover Wipes 36 e/25 ps

Asetonittomat, soijapohjaiset kynsilakanpoisto­liinat puhdistavat tehokkaasti ja hoitavat kynsiä argan­öljyllä sekä A-, C- ja E-vitamiinilla. Yksi liina poistaa tummankin värin 20 kynnestä ilman hinkkaamista ja sotkua. Puolen vuoden käytön jälkeen kynnet ovat aiempaa vahvemmat, eivätkä enää liuskoitu kuten ennen.

Kynsilakan poistamisen soisi olevan nopeaa ja helppoa. Ja tällä tuotteella se on. Kokeilin puhdistaa tällä kirkkaanpunaisen lakan, kun käteni olivat erittäin kuivassa kunnossa. Väri irtosi helposti eikä tarttunut sormenpäihin ja kynsinauhoihin, kuten usein käy muiden kynsilakanpoistoaineiden kanssa.

Tuote on myös riittoisa: yhdellä liinalla saa todella puhdistettua sekä kaikkien sormien että varpaiden kynnet.

Plussaa hoitavasta vaikutuksesta. Kollegani Anna on saanut tällä puolessa vuodessa todella hyviä tuloksia: kynnet eivät enää haurastu ja lohkeile kuten ennen!

Paras kynsituote on Treat Collectionin Gentle Nail Polish Remover Wipes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Paras kulmaväri: YSL:n Couture Brow Palette Light to Medium 55,50 e

Vaaleillekin sopiva kulmapaletti, jonka puuteri­sävyjä voi myös sekoittaa. Väri levittyy siististi ja pysyy koko päivän. Tarttuu hyvin aukkokohtiin. Luonnolliset ja riittoisat riittävän kylmät sävyt. Kaunis rasia, jossa on kaikki tarvittava – myös ­tyylikkäät ja toimivat pinsetit.

Kulmat ovat todella iso meikkitrendi, joten ehdokkaita parhaaksi tuotteeksi oli tänä vuonna erittäin paljon. Valitsimme tämän, koska se sopii myös aikuisille naisille ja on monella tapaa ajaton. Puuterimaiset kulmavärit eivät mene koskaan muodista, ja tämä riittoisa trio kestää käytössä pitkään.

Tuotteen valtteja ovat myös vaaleille suomalaisille sopivat luonnolliset ja riittävän kylmät sävyt. Niitä voi myös  sekoittaa helposti paletissa tai kädellä. Koostumus tarttuu kivasti ihoon niissä kohdissa, joissa on tilkittävää.

Rasian mukana tuleva pieni, viistopäinen sivellin on muuten yllättävän hyvä – etenkin jos meikkaa kulmista luonnolliset tai haluaa vain piilottaa aukkokohdat.

Paras kulmaväri on YSL:n Couture Brow Palette Light to Medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Millaisia ominaisuuksia sinä arvostat huulipunassa? Entä kulmatuotteessa? Aiotko kokeilla näitä?

Ystävällisin terveisin,

Hanna

Tuomaristoon kuuluivat minun lisäkseni toimituspäällikkö Mari Karsikas, kosmetiikkaan erikoistunut toimitussihteeri Anna Kauhala ja päätoimittaja Ulla Veirto.

Kuvat: Fotolia ja Toni Härkönen

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *