Hullu laihdutus

Ilmeisesti jokaisen naisen pitää kokea vähintään yksi hullu dieetti ja suuri väärinkäsitys syömisestä. Löydän hölmöjä lähipiiristäni.

Ensinnäkin itse opin lukiossa säännön, että kello 18 jälkeen ei saa syödä. Aloin syödä iltaisin vettä ja näkkileipää ilman päällystettä. Kärsin.

Ei tietenkään lounasta

Työkaveri lihoi kahdeksan kiloa työskennellessään Lontoossa. Kotimaassa hän jätti lounaat pois. Luuli laihtuvansa voileivillä ja karjalanpiirakoilla. Vasta paluu kunnon aterioihin auttoi.

Itse aloin pienentää pyllyä opiskeluaikana, sekin oli muuten kasvanut Lontoossa. (Lihoin au pairina puolessa vuodessa 10 kiloa, koska oli pakko maistaa Britannian kaikkia keksi- ja suklaalaatuja.)

Suomessa dieettini koostui appelsiineista, vehnäpatongista ja salmiakista. Nälkä kurni.

Popcorn laihduttaa

Olin teininä vähän pyöreä, kertoi tuttuni. Siispä hän aloitti popcorn-dieetin, koska Madonna oli laihduttanut poppareilla. Ei toiminut.

Toinen ystäväni kiinnostui aineenvaihdunnan tehostamisesta. Niinpä hän joi treenien jälkeen runsain mitoin Tabasco-maustekastiketta vedellä lantrattuna. Samoin omenaviinietikkaa.

Ei palanut rasva, tuli paha olo ja vatsa kipeäksi. Lopulta hän käytti etikan koiran ihottuman desinfioimiseen.

Onnellinen ja omassa painossa ilman tiukkaa laihdutusta.
@iStock

Fitnessdieetti ja selluliitti

Ihan aikuinen kaverini retkahti fitnessdieettiin ja aloitti salitreenin pt:n valvonnassa. Hän söi rahkaa, ananasta, parsaa, tonnikalaa ja täysjyväriisiä. Välipalaksi tasan 10 cashewpähkinää ja vihreää teetä.

Elimistö meni sekaisin, paino ei pudonnut eikä selluliitti silottunut. Kun hän myöhemmin hölläsi treeniä, selluliitti alkoi tasoittua.

Me tyhmyyksiä tehneet olemme nyt oppineet, että säännöllinen ruokarytmi ovat parasta. Kun istumme lounaalla, lautaset ovat tosiaankin kukkuroitaan myöden täynnä. Ja: kilot ovat karisseet.

Terveisin Ulla

Mitä hulluja dieettejä sinä olet kokeillut? Mikä oli tulos?

Lue myös:

Näillä ohjeilla saat painoa pysyvästi pois

Lopeta laihdutus ja laihdu

Mitä mieltä olet: Onko lentoemäntädieetti järkevä tai toimiva?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *