Haluatko kevyet, näyttävät ripset?

Ripsenpidennykset

 

Silmiäni reunustavat ohuet, vaaleat ja suorat haituvat. Jotta niitä viitsisi kutsua ripsiksi, ne vaativat vahvasti maskaraa. Siksi kaikki ripsiin liittyvä kiinnostaa kovasti. Etenkin jos lupauksena on näyttävät ja kaarevat räpsyttimet.

Siksi innostuin, kun markkinoille tuli uudet ripsenpidennykset. Niillä on komea nimi: Xtreme Lashes Faux Mink Ellipse HD.

Ennen kuin kokeilin niitä, mietin toki hetken ripsiliima-allergioita. Koska olin aikaisemmin käyttänyt ripsienpidennyksiä vuoden lähes täysin ongelmitta, uskalsin sanoa kyllä uutuusripsille.

Oloani helpotti myös Xtreme Lashes -yrityksen maine hyvänä ripsiliimojen ja ripsien kehittäjänä sekä koulutusten järjestäjänä. Tiesin, ettei kuka tahansa  pääse kursseja läpi ja että yhtä merkin liimoista kutsua jopa allergialiimaksi, koska se on liimaksi mahdollisimman turvallinen.

Mutta kun istuin kauneussalonki Bella Pelon aulassa ja täytin nelisivuista kaavaketta, alkoi hieman jännittää. Onko sinulla kynsiliima-allergia? Lääkeaineallergia? Teippiallergia? Saatko oireita vedenkestävistä meikeistä? Onko sinulla silmäsairauksia? Entä kasvavatko hiukset hitaammin kuin muilla? Oletko raskaana?

Onko sinulla korkea kolesteroli, selkäkipu, akne, masennus, migreeni, diabetes, couperosa, poskiontelotulehdus, stressi?

Lista tuntui loputtomalta. Stressihän siinä alkoi tulla.

Toisaalta tiesin, että kaavake on merkki vastuullisuudesta. Kaikki taustatiedot selvitetään ja jokainen ripsien ottaja tietää myös riskit.

Kerroin lomakkeella, ettei minulla ole juuri muuta erityistä kuin silmälasit. Se on tärkeä tieto. Jos ripsistä tekee liian pitkät, ne osuvat linsseihin, eivätkä ne kestä käytössä.

Xtreme Lashesin sertifioitu ripsiteknikko ja kouluttaja Maija tutki ripsiäni ja päätti, että tekee minulle tuuheammat, mutta luonnolliset ripset: lyhyitä ripsiä sisänurkkaan ja pidempiä ulkonurkkaan. Ihan pisimpiä ripsiä, 12 ja 13 millimetrisiä, minulle ei laitettaisi.

ellipse_ripset

Ei ole ihan helppo selittää, miten Ellipse HD -ripset eroavat tavallisista ripsistä. Mutta kenties seuraava kuva hieman selventää. Ne kiinnitetään hieman eri tavalla, ja ne ovat litteämpiä. Silloin ripset näyttävät jo juurista isommalta – ja silmärajausten tarve vähenee.

Ripsen pää on kaksihaarainen, joten ripset näyttävät normaalia runsaammilta. Nämä ripset ovat myös normaaleja ripsiä kevyemmät. Yrityksen mukaan jopa 47 prosenttia kevyemmät.

 

Ellipseripset

Ripsien laittaminen ei juuri eronnut normaalista ripsien laitosta. Makasin pari tuntia selälläni hoitopöydällä silmät kiinni. Maija laittoi ripsiä hyvin, hyvin huomaamattomasti. Torkahtelin siksi vähän väliä. Havahduin aina siihen hetkeen, kun on juuri vaipumassa uneen ja kropassa kävi pieni säpsähdys. Onneksi se oli aina sen verran pieni, ettei se sotkenut ripsien laittamista. Mutta olihan se vähän noloa.

Muutos ripsissäni on todella selkeä. Ripset ovat niin pitkät ja kauniit, että aluksi tuntui, että ovatkohan ne liiankin kauniit minulle. Onko siis ero liian suuri? Mutta ovathan ne ihanat!

ellipse_ripset2

Totuin ripsiin nopeasti. Ne ovat todella kauniit ja nopeuttavat aamujani paljon, koska meikkaamiseen ei mene paljoakaan aikaa.

Olen yllättänyt myös niiden pysyvyydestä. Totta kai niitä välillä irtoilee, mutta mielestäni vähemmän kuin perinteisiä ripsenpidennyksiä. Muistan harjata näitä useammin, jotta ne eivät painu kokoon. Jos ne esimerkiksi kastuvat suihkussa, ne ovat hieman klimppeinä. Silloin ripsiharjalle on käyttöä.

En ole vielä päättänyt, mitä teen ripsenpidennysten kanssa. Varaanko ajan huoltoon, jossa laitetaan uudet ripset tipahtaneiden tilalle? Vai annanko näiden tippua hitaasti pois ja tyydyn haituviini ja maksimaalisesti tuuheuttavaan ripsiväriin?  Mitä sinä tekisit?

Terveisin Mari

 

Lue lisää

5 asiaa, joita harvoin kerrotaan ripsenpidennyksistä

Näin meikkaat näyttävät ripset

Saa tuuheat ripset luonnollisesti

Tightlining – megatuuheutta ripsille

Kommentit (2)
 1. Hello dear,

  Our factory produces eyelashes.
  As a manufacturer of quality false lashes and with many years in experience of producing lashes,
  we can supply you the lashes of high quality and reasonable price, our delivery time also very quick.
  If you are interested, welcome to contact me.

  Best regards
  Stella

  Whatsapp: +86 18765908105
  Skype:stella~eyelashes
  http://www.qdeyelashes.com

 2. Hello friend,
  Our factory produces eyelashes.
  As a manufacturer of quality false lashes and with many years in experience of producing lashes,
  we can supply you the lashes of high quality and reasonable price, our delivery time also very quick.
  If you are interested, welcome to contact me.

  Best regards
  Stella

  http://www.bqeyelash.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *