5 hyvää syytä käydä kasvohoidossa

Miksi kävisit kasvohoidossa?

Tulin juuri kasvohoidosta, ja käyn vähän väliä katsomassa peilistä, miltä näytän. En ole erityisen kaunis kasvohoidon jälkeen, mutta tunnen, että ihossani on tapahtunut jotain hyvää. Se tuntuu paremmalta ja puhtaammalta.

Aina näin ei toki ole, mutta nyt hoito oli erityisen onnistunut.

Olen kasvohoitojen vakikävijä. Ensimmäisen kerran kävin teini-ikäisenä. Minulla ei ollut aknea eikä erityisen paljon finnejäkään, mutta halusin puhdistuttaa ihoni. Näin heti tehon ja päätin käydä hoidossa säännöllisesti.  Se on tarkoittanut vuosien aikana monenlaista: joskus olen käynyt useamman kerran vuodessa, joskus vuoden tai kahden välein. Mutta koskaan en ole päättänyt, etten saa hoidosta vastinetta rahoilleni.

Lue myös: Eka kerta kosmetologilla

Muutaman kerran olen joutunut selittämään muille, miksi käyn kasvohoidoissa, vaikkei minulla ole suurta näkyvää iho-ongelmaa.

Silloin vastaan näin:

 1. Näen enemmän kuin peili näyttää. Omaan naamaan turtuu. Vaikka sitä katsoisi aamuin illoin peilistä, ei pysty samanlaiseen arviointiin kuin ammattilainen. Jos on tottunut, että iho on kuiva, ei aina tajua, milloin sen tilasta kannattaisi todella huolestua. Kun asiantuntija tutkii ihoa, hän pystyy vertailemaan sitä myös muihin. Minua on helpottanut tieto, ettei ihoni olekaan niin kuiva tai herkkä kuin olen joskus kuvitellut.
 2. Opin parantamaan hoitotapojani. Kerran kosmetologi pystyi kasvojeni ihoa katsomalla kertomaan, miten pesin kasvoni: hieman huolimattomasti. Leuan reunaan noussut pieni näppyvuoristo kertoi, että olisi aina vaihtaa pesutapoja. Samalla oppii, että kotihoito on tärkeää. Siinä tehtyjä virheitä ei saa yhdella kasvohoidolla poistettua.
 3. En tuhlaa rahaa. ihotyypin määrittäminen ei ole aina helppoa, eikä se ole edes pysyvä. Kun asiantuntija kertoo, millainen iho on nyt, tuotteiden valinta helpottuu ja virheostokset vähenevät. Minulle oli suuri apu siitä, kun kosmetologi todisti kerran havaintoni oikeaksi: ihotyyppini oli muuttunut ja siksi käyttämäni tuotteet eivät tehonneet enää vaan lähinnä pahensivat ihoni kuntoa. Sain hyvät neuvot uusien ostoon.
 4. Teetän raskaat työt muilla. Mielestäni pianon kantamisesta muutossa ja mustapäiden puristelusta kannattaa maksaa muille. Vaikkei mustapäiden puristelu olisi niin vaivalloista, se on yleensä kivuliasta. On helpompi kestää, kun kivun tuottaa joku toinen kuin itse. Myös jälki on siistimpää ja homma hoituu nopeasti.
 5. Saan lisää tuloksia. Vaikka käyttäisin todella laadukkaita tuotteita kotona, kosmetologeilla on vahvempia aineita. Esimerkiksi kosmetologeille myytävä, happoihin perustuva kuorinta-aine on paljon tehokkaampi kuin kotiin myytävä tuote. Treenissäkin tarvitaan tehon vaihteluja, jotta kehittyy – sama juttu ihonhoidossa.

Mitä mieltä sinä olet: kannattaako kasvohoidoissa käydä vai ei?

ystävällisin terveisin,

Mari

Lue lisää:

Kasvohoito, joka kohottaa oikeasti

Kuinka paljon olet valmis maksamaan kampaajasta?

Nämä ovat Suomen parhaat kauneushoitolat

Kommentit (2)
 1. Ihana sähköhoito pigmenttiläiskille - Kauneus & Terveys -blogit
  2.12.2016, 09:48

  […] Lue  myös: 5 hyvää syytä käydä kasvohoidossa […]

 2. Kauneushoitoon Tallinnaan? - Kauneus & Terveys -blogit
  25.1.2017, 14:16

  […] Lue myös: 5 hyvää syytä käydä kasvohoidossa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *