5 asiaa, jota harvoin kerrotaan ripsienpidennyksistä

Hoida ripsienpidennyksiä hyvin

Kun ensimmäisen kerran otin ripsienpidennykset, toivoin, että joku olisi kertonut minulle nämä asiat:

 

1.  Kaikki puhdistusaineet pitää vaihtaa. Jos olet juuri ostanut arvokkaan meikinpuhdistusaineen, tämä voi vähän harmittaa. Koska ripset ovat kiinnitetty liimalla ja öljy haurastuttaa liimaa, puhdistusaineen pitää olla öljytön. Koska öljyä on lähes kaikkialla, etsi tuote, joka mainostaa olevansa öljytön. Jos ripsien tekijä myy  puhdistusaineita, helpointa on ostaa aine häneltä. Itse vältän myös kovin öljyisiä tuotteita silmänympärysiholla.

 

2. Ripsiä ei saa kastella aluksi 48 tuntiin. Syy on jälleen liima. Jotkin liimat ovat kuivia jo 24 tunnissa, mutta toiset, usein ne vähemmän allergisoivat vaativat 48 tuntia. Kuuntele ohjeet tarkkaan. Vaihda uimis- ja saunomissuunnitelmasi ja mieti, miten käyt suihkussa kastelematta kasvojasi kokonaan.

 

3. Ripset pitää harjata päivittäin. Joitakin ripsiä harjataan mieluiten aamuin illoin. Harjaamalla estää sen, että ripset kerääntyvät kasaan tai alkavat nojata toisiinsa. Ripsien tekijä antaa sinulle harjan tätä tarkoitusta varten. Pidä sitä aina mukana.

 

4. Nukkumisasento pitää vaihtaa. Jos nukut kyljelläsi, huomaat pian, miten tyynyn puolen ripset alkavat irrota. Näin käy varsinkin, jos uloimmat ripset ovat pitkät ja hankaat kasvojasi yön aikana. Selällään nukkuminen suojaa ripsiäsi parhaiten.

 

5. Silmiä ei voi hangata. Jos on tottunut hieromaan kunnolla kutiavia silmiään, tämä voi olla vaikea paikka. Nyt se ei ole lainkaan mahdollista. Myös kaikenlainen koskettelu heikentää ripsien pysymistä.

 

Nämä asiat yllättivät minut. Kerro, mikä sinut yllätti!

Terveisin,

Mari

Kommentit (3)
 1. Edellä mainittujen lisäksi…
  1. Rähmän kerääntyminen ripsien juuriin, vaikea puhdistaa ilman että vahingoittaa ripsiä
  2. Huoltoväli, itselläni kahden viikon välein, koska omat ripseni kasvavat nopeasti
  3. Liiman kirvely kesti tunteja ripsien laiton jälkeen
  4. Omat ripset olivat olemattomat luopuessani pidennyksistä….eivät koskaan kasvaneet entiselleen

  1. Satu Laurell
   29.12.2015, 22:19

   Minut yllätti se,että itseään on erittäin kiva katsoa peilistä etenkin aamuisin,kun SILMÄT EROTTUVAT PÄÄSTÄ. Näin keski-ikäisenä naisena omat värit ovat jo niin haalistuneet,ettei niitä juuri näy vaikka vähän meikkaisikin. Nyt näkyy!! Ihanaa. Noi muut asiat tiesinkin jo ennestään 😉

 2. Kaksi kertaa olen kokeillut, ekalla kerralla pidennykset pysyi noin viikon (kävelin paikasta pois sateessa), näiden korjaukset kesti 2 viikkoa. Kynsiteknikkoni tiesi kertoa että ripsien rasvaisuus voi lyhentää ripsien pysymistä radikaalisti, mitä ripsien laittaja ei viitsinyt kertoa. Luovuin aatoksesta että minulla olisi tuuheat ripset ilman ripsiväriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *