Ruuhkavuosipsykoosi
Ruuhkavuosipsykoosi

Viikon varrelta

Tämä viikko olikin vähän erilainen kuin mitä ajattelin sen olevan. Kuopus sairastui ja jäi kanssani kotiin. Kun on pari päivää neljän seinän sisällä tuollaisen touhukkaan 3-vuotiaan kanssa niin voin kertoa että aika on kulunut välillä todella hitaasti kun ei olla päästy yhtään ulkoilemaan, hahah. Ollaan muovailtu, pelattu lautapelejä, luettu kirjoja, katsottu Ryhmä Hauta, rakennettu legoja ym. On ollut mukavaa viettää aikaa hänen kanssaan.

Nyt on kamalasti kaikkea tautia liikkeellä ja odotan kauhulla tuleeko meille jokin vatsatauti. Olemme säästyneet siltä nyt parin vuoden aikana *kopkop*, eikä kyllä haittaisi yhtään jos se menisi tänäkin vuonna ohitsemme. En tiedä kamalampaa ”kausitautia” kuin vatsatauti, yök!

Meidän peliin on ilmestynyt toinenkin afrikan tähti, liekö kulkeutunut pienen ihmisen mukana mummolasta 😀

Lunta on taas satanut ihan reippaasti, olen tänään tehnyt lumityöt en yksi tai kaksi, vaan kolme kertaa. Ensi yönä pitäisi sataa taas aika reilusti uutta lunta, Huhhuh, kauankohan tämä lumentulo kestää? Selkäni ei diggaa ihan hirveästi lumitöistä, mutta pakko oli tehdä että pääsi pihasta pois autolla. Niin paljon sitä oli tullut. Huomenna puolisolla on vapaapäivä, joten hänkin pääsee taas nauttimaan lumitöistä, jos näin voi sanoa, haha!

Riittäisi jo tämä lumen tulo

Hän oli muuten aivan ihana tänään, kun toi pullaa blogin synttäreiden kunniaksi! Tällaiset pienet asiat aiheuttavat joskus isoja ilon hetkiä. Sellaisen ilon koin tänään.

Minulla on huomenna terapia ( = sairaanhoitajan tapaaminen) parin viikon tauon jälkeen. On ihan huippua päästä kertomaan hänelle matkastamme Jyväskylään ja ylipäätään tästä hyvästä olosta joka minut on vallannut. Uskon että hän ilahtuu kuulemastaan.

Ja huomenna alkaa jo viikonloppukin. En usko että menemme tänä viikonloppuna uimaan kun kuopus oli juuri kipeä. Varmaan keksimme muuta puuhaa. Pojalla on ollut eskarissa hiihtoviikko kuten oli viime viikkokin, ja huomenna he saavat valita hiihtävätkö vai luistelevatko. Hän ilmoitti minulle kovaan ääneen että hän on hiihtänyt jo tarpeeksi ja haluaa luistella, haha. Ihana.

Nyt kun kuopuskin on tervehtymään päin, pääsemme kohta toivottavasti taas testailemaan suksia. Sekä luistelemaan. Hän tykkää molemmista tosi paljon.

Harrastamisesta puheenollen, purin nyt tankoni ja siirsin sen takaisin saunalle. Sen käyttö oli niin vähäistä kun selkäni temppuilee. Kuopus siinä tykkäsi pyöriä, mutta muuten se vain tönötti tuossa eteisaulassa. Näin järkeväksi siirtää sen saunalle. Sitä paitsi saunasta saa aina hyvän lämmön päälle ja liikkeetkin onnistuvat ihan eri tavalla kuin viileässä eteisaulassa jossa vetää, haha!

Minun piti tällä viikolla käydä passikuvissa, mutta sinä päivänä kun olin menossa, oli liike kiinni. Hauskinta tässä on se että katsoin vielä etukäteen aukioloajat, mutta en ymmärrä miten onnistuin katsomaan ne niin etten tajunnut liikkeen olevan suljettu sinä päivänä kun olisin sinne mennyt! Uskomatonta, hahah. Ensi viikolla uusi yritys! Eksyin sitten hortoilemaan prisman käytäville ja ostin keittiöön uudet tekstiilit. Ei ihan turha reissu kuitenkaan.

Semmoinen viikko. Kipeä kuopus, kahdenkeskeistä aikaa hänen kanssaan, epäonnistunut yritys käydä passikuvissa, keittiön piristystä tekstiileillä, hengailua neljän seinän sisällä, blogin 1v synttärit ja viikon lopetus terapiaan. Ei ehkä pöllömpi viikko kuitenkaan. Kivoja pieniä hetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *