Ruuhkavuosipsykoosi
Ruuhkavuosipsykoosi

Tulevaisuus

Olen tällä viikolla jutellut useamman hoitohenkilökunnan jäsenen kanssa tilanteestani, ja kaikki ovat olleet yksimielisiä siitä, että kuntoutumiseni on vielä kesken eikä töihin paluu ole ajankohtainen. Jos minulla on hankaluuksia itsestäni huolehtimisessa, kaupassa käynnissä, ym. arkisissa asioissa, en voi palata heidän mukaansa vielä töihin. Olen itse samaa mieltä. Jos ajattelen nyt että hyppäisin yhtäkkiä täysipäiväiseksi työntekijäksi, pelkäänpä että olisin hetken päästä uudestaan sairaslomalla.

Eilen tapasin kuntoutusneuvojan. Hänen kanssaan täyttelimme kuntoutustukipapereita valmiiksi, ja ne toimitan eteenpäin kun tuleva hoitoneuvottelu on ohi. Töihin paluun tulee tapahtua pikkuhiljaa, ei kertarysäyksellä. On helpottunut olo. Ja osa minussa on utelias ja odottava työhön paluun suhteen. Kutkuttaa hyvällä tavalla ajatus siitä, että voin palata pikku askelin töihin, ja välttää näin väsyttämästä itseäni liikaa. Kuntoutusohjaajan mukaan työhön paluuni tapahtuu aikaisintaan tämän vuoden lopussa, luultavasti vasta ensi vuoden puolella.

On helpottunut olo kun saimme paperihommat tehtyä. En olisi osannut yksin täyttää hakemusta, ja kiitinkin kuntoutusohjaajaa avusta kun olin lähdössä pois.

Eilinen päivä oli touhukas ja todella väsyttävä, menin taas klo 21 aikoihin nukkumaan, kun en vain jaksanut enää valvoa. Leivoin koko päivän pojan synttäreitä varten, ja nyt tarjottavat ovat hyvällä mallilla, tänään vielä yhden kakun teko ja se on siinä. Eilen valmistui kaksi suolaista piirakkaa, juustokakku, kääretorttu ja 40kpl kaura-suklaakeksejä. Vieraiden joukossa on allergikko, jonka vuoksi halusin tehdä useamman gluteenittoman ja laktoosittoman tarjottavan, jotta hänkin saa nauttia tarjottavista. Oli muuten kiva päästä pähkäilemään ja haastamaan itseään, kun mietin että mitä voisin leipoa. Aivot raksuttivat ja ideoita syntyi tuon tuosta. Toivottavasti tarjottavat maistuvat vieraille ja päivänsankarille.

Kaupassa käynti, kuntoutusohjaaja ja leipominen väsyttivät tosiaan niin paljon että illalla uni tuli tosi aikaisin. Tänä aamuna kuopus herätti minut 7 aikaan, hän on kyllä uskomaton aamuvirkku, haha!

Poika toivoi lime-juustokakkua 🙂

Olen  alkanut heräämään paljon pirteämpänä kuin aikoihin, myös puoliso mainitsi tästä ja on ilahtunut kun on saanut aamulla kahviseuraa, sen sijaan että nukkuisin kuin tukki ja heräisin aivan liian myöhään jolloin olisi kiire päiväkodille ja eskariin. Tuntuu kivalta herätä järkevään aikaan. Päivissä tuntuu olevan enemmän aikaa touhuta asioita.

Nyt lisää kahvia, ja sitten viimeisen kakun tekoon. Toivottavasti saan siitä sellaisen kuin olen suunnitellut, joudun käyttämään ensimmäistä kertaa suklaasprayta, joten se vähän jännittää.

Teemahan on muuten star wars, tottakai.

Kivaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *