Moikka!

Olen Jonna, 34-vuotias neljän lapsen äiti. Talouteen kuuluu lisäksi aviomies, kaksi koiraa ja rottavanhus. Olen ammatiltani kokki, ja viihdynkin keittiössä patojen ja pannujen äärellä. Olen intohimoinen juustokakkujen leipoja, lisäksi harrastan valokuvaamista, tankotanssia ja joogaa.

Kirjoitan blogia vaikeasta masennuksesta ja perhe-elämästä. Loppuvuodesta 2017 sairastuin psykoottiseen masennukseen ja siitä alkoi raskas taival joka koetteli koko perhettä. Tällä hetkellä masennukseni on paremmassa tilanteessa, ja jaksan touhuta perheeni kanssa.

Aloin kirjoittamaan blogia koska halusin saada ajatukset pääni sisältä konkreettisesti sanoiksi, enkä ole koskaan ollut päiväkirja-tyyppiä. Vaikka periaatteessa blogini on minulle eräänlainen päiväkirja.

Haaveeni on saada masennukseen liittyvää häpeäleimaa poistettua, sekä tehdä avun hakemisesta helpompaa. Jos yksikin ihminen hakeutuu blogini tuoman vertaistuen avulla hoidon pariin, olen enemmän kuin onnellinen. Saan itsekin vertaistukea blogini kautta, mikä auttaa minua eteenpäin taipaleellani.

Tervetuloa lukemaan <3

 

Ota yhteyttä: ruuhkavuosipsykoosi@gmail.com