Ruuhkavuosipsykoosi
Ruuhkavuosipsykoosi

Mene sinne missä tunnet olevasi elossa

Uhmasin tätä järkyttävää väsymystä ja masentunutta mielialaa lähtemällä lempipaikkaani. Keitin kahvia termariin ja nappasin kameran ja viltin mukaan ja hurautin paikan päälle.

Siis mikä täydellinen hiljaisuus. Vain luonnon omat äänet, ei autojen ääniä, ei kolinaa, puhetta, ei mitään muuta. My happy place.

Rakastan tuota paikkaa. Joka ikisenä vuoden aikana. Talvella kävelimme puolison kanssa saaren ympäri, kesäisin olemme käyneet grillaamassa ja uimassa siellä lasten kanssa. Ihana paikka, ja niin lähellä. Tuolla jos missä hermo lepää.

Olin jonkin aikaa siellä, ehdin hörpätä kaksi kuksallista kahvia, mutta sitten valitettavasti alkoi satamaan joten keräsin kimpsut ja kampsut kasaan ja lähdin käymään kotona. Täytyy ehdottomasti mennä uudestaan joku päivä, tai aamu. Aamuisin siellä saa olla ihan omissa oloissaan, ei ketään muuta lähelläkään.

Hain lahjakortin ja suuntasin Emotioniin. Törmäsin tällaiseen brändiin kuin We care icon, itselleni ihan uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa ihan lupaavalta. Olen siis laiska meikkaaja, ja laiska ostamaan meikkejä, joten kyseinen brändi voi olla vaikka kuinka tuttu jo monelle, mutta itse tutustun tähän nyt ensimmäistä kertaa. Erityisesti ripsariin olen tosi tyytyväinen. Nämä olivat myös aika edullisia, joten sainkin osteltua useamman tuotteen. Ostin mm. pari puuteria, ripsentaivuttimet, kynsilakan, ripsarin ja puuterivipan. Perusjuttuja, jotka olivat päässeet melkein loppumaan itseltäni. Tai olihan minulla ripsari ennestään, mutta se oli se, joka ei lähde millään pois. En ymmärrä.

Oletko sinä törmännyt We care icon:n meikkeihin? Nopealla googlauksella löysin seuraavan pätkän tuoteperheestä:

 We Care Icon ja WWF pitävät huolta luonnosta
Kotimainen trendikäs We Care Icon -kosmetiikka-sarja tekee aktiivisesti yhteistyötä WWF Suomen kanssa. Jokaisesta myydystä We Care Icon -väri-kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteesta on lahjoitettu vuodesta 2010 alkaen 5 senttiä WWF:n kotimaan luonnonsuojelutyölle.
Hajusteeton herkän ihon tuotesarja on suunniteltu niin, etteivät meikit tai tarvikkeet turhaan rasita luontoa ja sen eläimiä. Kaikki pakkaaminen on minimoitu ja tuotteet myydään aina ilman pahvisia koteloita. Tuotteissa käytetään uusiutuvia, luonnossa hajoavia raaka-aineita. Eläinperäisiä raaka-aineita, kuten lanoliinia, kollageenia tai hunajaa, ei käytetä lainkaan. Myös meikkaussiveltimet ja hiusharjat on valmistettu ilman eläinkarvaa tai -kuituja. Lähde: Sokos.fi

Ihan hyviä löytöjä siis. Emotionissa oli alennusmyynti, ja tosi hyviä tarjouksia.

Nukuin viime yönä aika huonosti. Joku nyt oikeasti on vialla, kun illalla uni ei meinaa tulla, ja yöt menee heräillen. Varmaan siinä osasyy tähän väsymykseen. Odottelen vieläkin tietoa nostanko unilääkkeen annostusta vai en. Nukkumaanmenosta on tulossa sellainen tietynlainen mörkö, kun pelkään jo etukäteen sitä saanko unta vai en. Aika turhauttavaa, kun väsyttää muttei nukuta.

Pakko se vain on pakottaa itsensä liikkumaan pois kotoa, ei auta jäädä makaamaan ja odottamaan parempaa fiilistä. Itse ainakin tunnen nyt niin että sain tuolta luonnosta energiaa, sellaista hyvää energiaa nimenomaan. Ehkä tällä viikolla on vielä toivoa muuttua paremmaksi.  Silti mielessä tuntuu ajoittain hyvinkin harmaalta.

Tuttu tyhjiöön tippumis-fiiliskin on pilkahtanut pari kertaa, mutta yritän pitää itseni nyt vain toimeliaana, jotten jäisi sohvan pohjalle murehtimaan asioita, niitäkin joita ei edes tarvitsisi murehtia.

Voi masennus kun olisit helpompi elämänkumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *