Magneettiripsiä, väsymystä, leikkausaika – kaikkea viikon varrelta.

Tällä viikolla olen kärsinyt kovasta väsymyksestä. Olen tarvinnut apua pienten kuskaamisessa, paitsi perjantaina olin hereillä jo 6:30 eli selviydyin aamutoimista itse. Päiväkodilla on välillä kivoja ylläreitä vanhemmille eteisessä, perjantaina siellä oli vanhemmille välipalakeksejä tarjolla. Joskus on ollut pullaa, kahvia, omenoita, kivoja pikku yllätyksiä. Puoliso nauroi että aina silloin kun minä vien pienet, siellä on jotain tarjolla, haha.

Torstaina oli jännä ilta tulossa, kun olin tilannut itselleni magneettiripset, ja niiden sovitusilta oli kauneushoitolassa. Sovituksessa oli kuitenkin ihan kivaa, turhaan jännitin ja pelkäsin, lähinnä sitä ihmisten keskelle menoahan minä jännitin, mutta kaikki olivat tosi mukavia, ja hoitolan pitäjä oli aivan ihana tyyppi, hän jaksoi meitä kaikkia opastaa ja neuvoa yksitellen. Laittaminen ei ensimmäisillä kerroilla nimittäin ollut todellakaan kovin helppoa, ja itsekin ähräsin siellä puolitoista tuntia, haha!

Seuraavana aamuna homma tuntui jo vähän helpommalta, mutta vielä kyllä vaatii harjoitusta että saan ne kunnolla oikeaan kohtaan laitettua. Mutta kivat ripset kyllä ovat. Itselläni on omat ripset aika pitkät, mutta halusin saada niihin volyymia ja tuuheutta, ja noilla magneettiripsillä se käykin näppärästi. Oikein hoidettuna niillä on yli 100 käyttökertaa, eivätkä hoito-ohjeet ole mitkään kummoiset; joka ilta pois, putsaus desinfioivalla aineella ja säilytysrasiaan.

 

Sain tällä viikolla puhelun jota olen odottanut. Pääsen vihdoin sappileikkaukseen! Leikkaus on vielä tässä kuussa, eli ihan pian, hui! Meillä oli suunniteltuna mökkiviikonloppu kavereiden kanssa samalle viikolle, mutta se nyt siirrettiin keväälle. En olisi kuitenkaan pystynyt lähtemään mökille, niin päädyimme siirtoon. Harmittaa tietysti, mutta olen kyllä hitto vie niin onnellinen että pääsen leikkaukseen. Ehtiihän sinne mökille. Kaveritkin onneksi olivat ymmärtäväisiä, ja kaikille siirto tuntui sopivan ihan hyvin.

 

Väsymyksestä vielä sen verran että olen nyt päättänyt aloittaa rautalisän uudelleen. Luulen että ferritiiniarvoni on edelleen aivan umpisurkea. Yritin saada lähetettä uusiin kokeisiin mutta turhaan, ei heltynyt lähetettä. Väsymyksestä huolimatta mieliala on ollut nyt ihan ok.

 

Tällä viikolla päästiin koululaisen kanssa leipomishommiin kun discoa varten lupauduin leipomaan mokkapaloja. Leivottiin sitten samalla kotiinkin yksi pellillinen. Sellaista mukavaa yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä. <3

Tämä viikko oli blogin puolella hiljainen, mutta josko sitä tästä taas aktivoituisi.

 

Nyt, ihanaa isänpäivää kaikille isille ja mukavaa sunnuntaita ihan kaikille! Täällä isi sai ihania lahjoja lapsilta, niistä sitten lisää joku toinen kerta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *