Ruuhkavuosipsykoosi
Ruuhkavuosipsykoosi

Leikkaus on jo viikon päästä!

Ensin hajosi läppärini, ja nyt puhelin. Armas puhelimeni päätti eilen aivan yhtäkkiä sanoa yhteistyösopimuksen irti, eikä enää lähde käyntiin. Onneksi siinä on takuuta vielä jäljellä, joten toimitan sen huoltoon piakkoin.

Nyt minulla on varapuhelin, voi hyvänen aika miten surkea tämä onkaan. Mm. Sammuu milloin huvittaa minkä takia olenkin melkein koko ajan piuhassa kiinni.

Viikon päästä koittaa vihdoin korvaoperaatio! Tänään oli soittoaika hoidonvaraajalle, ja jännitti kyllä pysyykö puhelin päällä puhelun ajan. Pysyi se, ja saimme käytyä läpi kaiken leikkaukseen liittyvän. Jännittää, ja hieman ahdistaa koska yskäni ei ole vieläkään hävinnyt, ja viikon päästä en saisi olla enää kipeä. Yritän nyt levätä ja juoda lämmintä, jotta yskä häviäisi. Tämä yskä on kestänyt nyt jo kolme viikkoa, joten olen aika optimistinen sen suhteen että se häviää ennen ensi viikkoa. En missään nimessä halua että leikkaus joudutaan perumaan, niin kauan olen sitä odottanut. Odotan innolla saanko kuuloni takaisin vasempaan korvaani, voi se olisi aivan mahtavaa!

Hoidon varaaja sanoi myös että olen yhä jonossa sappileikkaukseen mutta aikaa ei ole vielä annettu sen takia, että saan toipua korvaoperaatiosta ensin rauhassa. En sitten tiedä mitä hän toipumisella tarkoitti, koska minut operoiva kirurgi sanoi ettei toimenpiteestä tule kipuja. No, toivotaan, itselläni kun toipumiset eivät aina ole menneet ihan putkeen.

Nukuin tänä aamuna pommiin enkä ehtinyt viedä eskarilaista aamupalalle eskariin, vaan pienet söivät kotona. Kuopus sai lähdön koittaessa jonkinlaisen raivarin, syy jäi epäselväksi. Kenties telkkarista tuli juuri jokin hyvä ohjelma. Onneksi sain hänet sentään autoon, ja suht järkevissä vaatteissa; hän usein tekee kiukun tullessa niin, että vetää vaatteet päältään. Voi niitä aamuja. Päiväkotiin lähteminen kestää silloin ikuisuuden ja oma pinna on koetuksella. Tänään hän oli kuitenkin vastaanottavainen kun selitin hänelle miksi pitää pukea ja lähteä. Ihana pieni.

Huomenna tapaan plastiikkakirurgin toiseen operaatioon liittyen. Äsken vielä oli ikuisuus siihenkin, ja nyt se on ihan nurkan takana. Jännää.

Onko sinulla jokin takuuvarma keino yskän hoitoon? Jos on niin jaa se kanssani!

Mukavaa tiistaita!

Vastaa