Kotona

Onpahan olleet pitkät kaksi päivää. Kipujen kanssa kärvistelyä, odottamista, odottamista ja vielä kerran odottamista. Tänään olin sairaalassa yhteensä 8 tuntia, joista suurin osa meni vain sairaalan sängyssä maaten ja kattoa tuijotellen. Kun vihdoin pääsin kipeän nivuseni kanssa ultrattavaksi, ei sieltä mitään poikkeavaa löytynyt. Hyvä siis, jos siellä olisi tyrä ollut olisin ollut seuraavaksi leikkauspöydällä. Kirurgi antoi minulle särkylääkereseptin ja käski ottamaan rauhallisesti. Päivä tuntui erityisen pitkältä senkin vuoksi, koska piti varautua mahdolliseen leikkaukseen, en saanut syödä enkä juoda. En tosiaan syönyt aamulla edes aamupalaa, kuten en normaalistikaan syö, vaan lähdin hyvissä ajoin ”käymään nopeasti”  kuten ajattelin että homma menee.

Oli niin ihanaa päästä kotiin. Minulla oli niin sairas ikävä lapsia! Päivä on ollut tosi pitkä ja on ihanaa olla kotona. Puoliso toi minulle kaupasta lemppari Ben & Jerry’s jäätelön ja odotin illalla vain että pääsen sohvalle köllöttämään ja syömään sitä.

Diagnoosi jäi tosiaan hämäräksi, taas olisi ollut Dr. Houselle käyttöä, haha. Toivottavasti nämä kivut nyt loppuvat eivätkä jää piinaamaan pidemmäksi aikaa, eivätkä palaa enää toiste.

 

Oli ihana sylitellä lapsia kun pääsin kotiin. Olisin niin halunnut olla mukana hakemassa heitä päiväkodista ja eskarista, mutta toisin kävi. Huomenna tehdään jotain mukavaa jos olen siinä kuosissa että pääsen liikkumaan. Minua kun kiusaa tämä hiivatin flunssakin vielä kaiken muun lisäksi.

 

Pitkästä päivästä huolimatta  hoito oli erittäin hyvää. Minusta pidettiin huoli, ja varmistettiin etten joutunut olemaan kivuissa.  Kiitos erinomaisesta hoidosta kanta-hämeen keskussairaalalle.

Juuri nyt olo on aika väsynyt, mutta en malttaisi millään mennä vielä nukkumaan. Ehkä kuitenkin viisainta mennä, niin jaksaa huomenna (toivottavasti) touhuta. Pojalle pitäisi käydä katsomassa hänen synttärilahjaksi saadulla lahjakortilla radio-ohjattavaa autoa, hän sellaisesta haaveilee. Joulupukki toi viime jouluna yhden, mutta se oli aivan kösö, ja hajosi heti jouluna. Harmittaa kun ei tullut vietyä sitä takaisin kauppaan, mutta jotenkin se vain jäi.

 

Semmoinen perjantai ja startti viikonlopulle täällä siis. Toivottavasti muilla on sujunut mukavemmissa merkeissä.

Hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua kaikille <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *