Helpompi hengittää

Eilinen, kiitos kun olet ohi. Hyvinhän siitä kuitenkin selvittiin, ja nyt on kieltämättä vähän hassu olo kun niin kovasti panikoin.

 

Tänään on edessä ilta kuopuksen kanssa kaksin, ja oloni on luottavainen ja kevyt. Hyvin me tytöt pärjätään, olen siitä ihan varma.

 

Menin eilen aikaisin nukkumaan, mutta nukuin yön aika huonosti, kun jouduin tekemään sen unimittauksen uniapnean poissulkemiseksi, ja joka paikassa oli mitä ihmeellisempiä piuhoja ja mittareita.

 

Kävin aamulla palauttamassa laitteet, ja poika oli sillä aikaa haettu mummilaan. Näen hänet vasta sunnuntaina seuraavan kerran, ja iski kyllä heti vähän ikävä kun en ehtinyt sanoa heippa.

 

No, hän saa nautiskella tänään mummilassa samanikäisen serkkupojan seurasta, ja huomenna kuopus sitten liittyy joukkoon.

 

Huomenna pitäisi sitten lähteä festarihulinaan, jännittää kyllä, mutta olen myös innoissani. Ihanaa nähdä kaikkia kavereita joita meitä etkoilla on, ja varmaan festarialueellakin törmäämme tuttuihin.

On ihanaa kun olo on nyt parempi ja on helpompi hengittää. Tosin pelkkä puolison seura helpottaa jo ihan älyttömästi. Kun aamulla heräsin ja näin hänet, huokaisin tavallaan helpotuksesta. Eroahdistukseni ei kyllä päästä minua helpolla.

Edelliseen postaukseen sain kommentin jota lukiessa tunsin kylmien väreiden menevän. Sain paljon ajattelemisen aihetta kommentista, ja toivon että joskus vielä selvitän mistä voimakas eroahdistukseni johtuu.

 

Tänään kaappaan kuopuksen kainalooni illalla, en nukuta häntä omaan sänkyyn vaan hemmottelen häntä ja otan meidän sänkyymme. Luulen että tämä järjestely sopii hänelle paremmin kuin hyvin. Hän muutenkin usein öisin kömpii parvellemme meidän viereen, ja nyt hän pääsee sinne suoraan. Tiedä vaikka itsekin nukahdan aikaisin hänen kanssaan.

 

Koululainenkin lähti tänään vaarinsa luo kylään muutamaksi päiväksi. Kiva että hänkin pääsee vähän pois kotiympyröistä ja nauttimaan kyläilystä.

 

Veimme hänet puoleen väliin matkaa, jossa hän hyppäsi vaarin kyytiin. Tämä on kätevä järjestely.

 

Mutta tosiaan, kuten otsikkokin sen kertoo; nyt on helpompi hengittää.

 

Kyllä minä pärjään.

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *