Ruuhkavuosipsykoosi
Ruuhkavuosipsykoosi

Daimjuustokakku

Lupasin laittaa ohjeen Daimjuustokakkuun jota tarjosimme viikonloppuna vieraillemme. Kakku meni kuin kuumille kiville, onneksi tein niitä kaksi.

En muista enää mistä olen ohjeen alun perin löytänyt, mutta kiitos ihan hirveästi sille henkilölle joka sen on jossain jakanut, tästä on tullut yksi lemppareistani. Liivatteita ei kakussa tarvita, joten sekin tekee valmistuksesta superhelppoa.

Tässäpä tulee:

Pohja

100g voita

200-250g Digestivekeksejä

Sulata voi, sekoita mukaan murustetut keksit. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele keksipohja voidellun irtopohjavuoan pohjalle, ja laita jääkaappiin kovettumaan siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Täyte

5dl kuohukermaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

1 levy marabou Daim suklaalevy

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää joukkoon sulatettu suklaa lastalla käännellen. Laita täyte keksipohjan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa niin kauan kuin täyte jämähtää, vähintään yön yli.

Koristele daim-karkeilla.

Syö ja nauti 🙂

Kommentoi »

Vastaa