35

Tää kesä on antanut mulle kyllä ihan hirveästi hyvää energiaa. Huolimatta mun valtavasta ampiaisfobiasta, oon ollut paljon ulkona ja oikeasti nauttinutkin siitä. Kohtaamisia ampiaisten kanssa on ollut ja tulee olemaankin, mutta enää niin valtava kuolemanpelko ei valtaa mieltä. Meidän pihapiirissä on itseasiassa yksi pesä, jota oon seuraillut aina välillä. Suurin osa amppareista menee pesään tai lähtee sieltä omiin touhuin, harva tulee iholle. Koputan nyt varmuudeksi vielä puuta, haha.

Mä tein jokin aika sitten ison päätöksen ja lopetin kaikki lääkkeet. Se onnistui ihan kivuttomasti, en kärsinyt vieroitusoireista tai muustakaan oloista. Mä en lähde mitään vinkkejä tai muuta kirjoittelemaan asiasta sillä lääkityksen lopettaminen on aina jokaisen oma prosessi, toisilla se käy helpommin ja toisilla hankalammin. Mulla se tapahtui nopeasti mutta se sopi mulle. Tottakai on mahdollista että oloja vielä tulee, mutta toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin.

Oltiin viime viikolla koko perhe pari päivää mökillä. Lapset pääsi uimaan ja touhusivat muutenkin tosi paljon ulkona. Käytiin myös kotieläinpihalla ihmettelemässä eläimiä, oli isoja ja pieniä strutseja, kanoja, lampaita ym. Lampaiden syöttäminen oli lapsista hauskaa. Mua alko aivastuttamaan ne heinät ihan hulluna, ja siitä asti oonkin pärskinyt heinien vuoksi. Mulla on heinäallergia joka ei oo oireillut moneen vuoteen mutta tämä kesä näköjään on poikkeus. Mökillä oli kyllä tosi mukavaa. Siellä olisi viihtynyt pidempäänkin mutta kotona odotti asiat jotka piti hoitaa.

Meidän kotimatka ei mennyt ihan toivotulla tavalla, kun kesken matkan autosta puhkes rengas. Vararenkaan kanssa oli ongelmia, ja jouduttiin loppujen lopuksi odottamaan 1,5h että appiukko toi meille uuden renkaan. Siinä istuskeltiin autossa ja asfaltilla ja luettiin kirjoja ym, onneksi oli vähän haukattavaakin mukana. Lapset jaksoi kyllä tosi hienosti odottaa.

Täytin viikonloppuna 35 vuotta. Lähdettiin puolison ja koirien kanssa laavulle yöksi ja vitsi se oli kivaa. En oo koskaan ennen laavussa nukkunut. Paikka oli tosi nätti, mä rentoudun aina veden äärellä ja siinä oli järvi ihan vieressä. Herättiin aamulla jo 7 aikaan ja lähdettiinkin hyvissä ajoin kotia kohti ja lapsia hakemaan. Mutta oli ihanaa viettää kahdenkeskeistä aikaa. Tuosta iästä vielä sen verran, että 35 on siis ikä jota oon kammonnut jostain syystä aina, mutta ei tämä nyt niin pahalta tunnukaan, ainakaan vielä haha!

Viikonloppuna mennään yksiin häihin, ja niitä varten mun täytyy vielä tehdä pieniä ostoksia. Pitäisi löytää mm. laukku ja kengät, mekon tilasin jo kuukausia sitten joten se on valmiina. Onneksi olin ajoissa liikkeellä sillä ensin tilasin ihan liian ison mekon, mutta ehdin hyvin vaihtaa sen pienempään.

Puoliso palasi tällä viikolla töihin, eli tavallaan meillä palaillaan arkeen. Onhan kesää vielä hurjasti jäljellä ja voidaan touhuta vaikka ja mitä, mutta tietynlainen arkeen paluu odottaa. Vielä saadaan kuitenkin nauttia hitaista aamuista ja rennosta meiningistä ennenkuin arki alkaa todenteolla.

On ollut kyllä ihana kesä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *