Rakkauden roihu

  • Millaista on rakkaus tai sen kaipaus parisuhteessa, ystävyydessä ja perheessä?
  • Rakkauden roihu -blogissa kirjoittajat tuovat esille omia henkilökohtaisia ajatuksiaan ja kokemuksiaan perheestä, parisuhteesta tai sen kaipuusta.
  • Osa kirjoittajista tekee myös työtään ihmissuhteiden teemoissa mm. perheneuvontaa, pariterapiaa tai organisoi parisuhdekursseja.
  • Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon ja sen yhteistyökumppaneiden parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:

✎  Annele Rantavuori

Olen muutama vuosi sitten eronnut kahden koululaisen äiti ja kirjoitan omasta elämäntilanteestani käsin tunteista, ihmissuhteista ja merkityksellisestä elämästä. Blogissani niinkuin elämässäkin ovat läsnä valo ja varjo, yhteenkietoutuneena. Työskentelen ihanien nuorten uskonnon, psykologian ja filosofian opettajana. Tykkään hiihtämisestä, mökkeilystä ja lukemisesta.

✎  Miia Moisio

✎  Tommi Sarlin

✎  Päivi Nurmi

✎  Minna Tuominen

✎  Sini Saavalainen

Olen monikulttuurisen vauvaperheen äiti, sosionomi ja pastori. Kirjoitan monikulttuurisesta perhearjesta ja parisuhteesta.

✎  Jaakko Kaartinen

✎  Kristiina Kartano

✎  Johanna Heikkinen

✎  Kaisa Puustinen

✎  Heidi Pitkänen

Olen tamperelainen pienen lapsen vanhempi ja Kangasalan seurakunnan nuorisopappi. Kirjoitan elämästäni, kokemuksistani ja ajatuksistani vaimona, äitinä ja pappina. Nautin ihmiskontakteista, keskusteluista ja rutiinien rikkomisesta elämässä.

✎  Sari Lehtinen

✎  Suvi Laru

Olen psykologi, erityistason paripsykoterapeutti, EMDR-terapeutti ja opettaja. Tällä hetkellä olen Parisuhdekeskus Kataja ry toiminnanjohtaja. Nautin arjen pienistä hetkistä ja luonnon ihailusta perheeni kanssa.

✎  Liisa Välilä

Olen helsinkiläis- hämeenkyröläinen puoliso, äiti ja isoäiti. Koulutukseltani olen pari- ja perhepsykoterapeutti sekä pastori. Työskentelen tällä hetkellä parisuhde- ja perheasioiden asiantuntijana Kirkkohallituksessa. Innostun ja nautin parisuhdetapahtumista, vapaaehtoistyöstä, käsitöistä ja linnuista.

✎  Laura Huuskonen

Olen sosionomi ja työskentelen asiantuntijana Parisuhdekeskus Kataja ry:n Tukea parisuhteelle, kun perheessä on sairautta -toiminnassa. Aiemmin olen työskennellyt lastensuojelussa ja järjestötyössä kiintiöpakolaisperheiden kanssa.

✎  Marika Villikka

Olen 36-vuotias puoliso, äiti ja koiranulkoiluttaja Suomen syrjäseudulla. Työskentelen Kuusamon seurakunnassa pappina perheiden parissa. Nautin koko perheen yhteisistä ulkoiluista, vanhoista tv-sarjoista ja jäätelöstä kotisohvalla mieheni kanssa.