YouTube -kanava ja alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Skin Collagen

YouTube -kanava ja alennuskoodi ovat täällä!

 

YouTube -kanava Karita Tykkä

 

 

Kyllä, minusta on tullut tubettaja!! Kanavallani käsitellään samoja teemoja kuin täälläkin – kauneutta, terveyttä, ravintoa, ajatuksen voimaa ja mielen hyvinvointia, muotiakin… elämää se kaikissa eri sävyissä. Olisi ilo jos ottaisit kanavan seurantaan. Voit tehdä sen täältä.

 

Tänään ilmestynyt jakso nro 2 ilmestyi juuri, siinä puhutaan kauneudesta ja ihonhoidosta. Tuotteista, ihon- ja huisten hoidosta, ihoa tukevasta ravinnosta ja niin edelleen – siis aika hyvä paketti on luvassa. : ) Jaksoon pääset suoraan tästä!

 

 

YouTube -kanava ja tuntuva etu!

 

Mainitsen YouTube -kanavallani lyhyesti myös kollageenin. Tulevan äitienpäivän kunniaksi loimme eilen alennuskoodin, joka oikeuttaa -25% alennuksee KAIKISTA kollageenituotteista. Kannattaa perehtyä tuotteisiin skincollagen.fi -sivuilla, josta löydät paljon tietoa. Tietoa voi myös halutessaan katsoa Instagramista biosta löytyvistä Skin Collagen -palleron alta, josta löytyy videoita jokaisesta tuotteesta.

 

 

 

youtube kanava Karita Tykkä

 

 

Pari juttua on hyvä kollageenivalmisteista ymmärtää…

 

Kaikkein tärkeimpänä on ymmärtää, että jos kollageenivalmisteeseen lisätään mitään, eivät sen imeytyvyys ja teho ole optimaalista verrattuna siihen, jos sen nauttii tyhjään vatsaan veden kera – ilman mitään muuta. Tehoon vaikuttaa myös kollageenin molekyylikoko, sillä mikäli kyseessä on yleisesti käytettävä pitkäketjuinen kollageenipeptidijauhe, on sen teho ihon hyvinvoinnissa huomattavasti heikompi ja se toimii enemmänkin vain hyvänä yleisenä proteinilisänä. Erittäin lyhytketjuinen iholle tarkoitettu kollageenivalmiste imeytyy tyhjään vatsaan nautittuna nopeasti ja kulkeutuu koskemattomana suoraan ohutsuolen kautta verenkiertoon, päätyen lopulta verinahkaan eli dermikseen, jossa se stimuloi fibroblasteja tuottamaan kollageenia. Laadukas kollageenipeptidijauhe ei siis ”itsessään täytä tai kosteuta ihoa”, vaan stimuloi kehon omat solut töihin. Skin Collagen -tuotteisiin ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Usein kollageenituotteissa on mukana turhia aromeja, täyte- ja lisäaineita sekä makeutusaineita, jotka voivat heikentää tuotteen toimivuutta.

 

Näin se toimii tehokkaimmin.

1. Sekoita kollageenijauhe veteen.
2. Nauti se aamulla tyhjään vatsaan.
3. Odota reilu 15 min, ennen kuin nautit mitään muuta.

15 minuutin kulutua voit syödä tai juoda mitä haluat. C-vitamiinin nauttiminen on suotavaa, sillä se lisää kollageenisynteesiä.

 

Paljon puhutaan tyypin yksi, kaksi, kolme, neljä ja viisi -kollageeneistä, mutta itse asiassa sellaisia kollageenipeptidijauheita ei ole lisäravinteina tarjolla, vaan ne ovat poikkeuksetta useiden eri tyyppien sekoituksia! Yleisesti on ravintolisinä tarjolla erilaisia peptidiketjun osia, jotka saattavat stimuloida kyseisten kollageenien tuotantoa. Parhaat kollageenijauheet ovat täsmähydrolisoituja kollageenipeptidivalmisteita, jotka ovat erittäin lyhytketjuisia ja nopeasti imeytyviä, sekä toimivat tehokkaammin kuin yleisesti tarjolla olevat pitkäketjuiset peruskollageenijauheet. Suosittelen kollageenia nautittavaksi päivittäin. Kyllä, päivittäin – säännöllisyys on tässäkin asiassa tärkeää. Eri kollageenivalmisteet kehon eri tarpeisiin.

 

ALENNUSKOODI!
HALUAN ANTAA ALENNUSKOODIN, JOLLA SAAT – 25 % ALENNUKSEN KÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAA KOODIA MAKSUVAIHEESSA OSOITTEESSA SKINCOLLAGEN.FI

ÄITI25

KOODI ON VOIMASSA 15.5.2019 ASTI.

 

 

 

Nyt kehotan sinua kurkkaamaan YouTube -kanava ja tilaamaan sen. Näin pysyt menossa mukana ja saan auttaa ja ammentaa yhä laajemmin kaikkea hyvää teille ihanille! Kurkkaa myös skincollagen.fi ja hyödynnä koodi itselle tai lahjaksi! Itselläni on käytössä tällä hetkellä Skin Collagen ja Joint Collagen sekä treenin ympärillä Body Collagen, joka auttaa myös rasvanpoltossa. : )

Tässä kaikki tänään – iloa ja kaunista oloa,
Karita

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista – selaile siis myös niitä!

Ilolla seurailen myös juttujeni jakoja somessa – kiitos!

Pähkinätön mustikkaraakakakku

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (9)
 1. Anna-Maria K
  8.5.2019, 17:47

  Päivämäärä on varmaan tässä lipsahtanut väärin vuoden osalta?

  1. Ja vähän epäilyttää että onko edes syyskuulle asti alennus :)… Vuosi ainakin väärin

   1. karitatykka
    9.5.2019, 11:11

    Jostain oli virhe sinne pamahtanut… : )
    Korjattu! Alekoodi on siis voimassa 15.5.2019!

    Iloa,
    Karita

  2. Anna-Maria K
   9.5.2019, 10:04

   Tilaus tehty, kiitos ale koodista 🙂

   1. karitatykka
    9.5.2019, 11:12

    Ole hyvä – kiitos sinulle.

    Iloa ja kaunista kevättä,
    Karita

  3. karitatykka
   9.5.2019, 11:11

   Jep, vuosi ja kuukausikin! ; )

   Korjattu.

   Ihanaa kevättä sinulle ihanuus!
   Karita

 2. Hei Karita!
  Milloin/minkä ikäisenä suosittelisit, että kollageenivalmistetta alkaa käyttämään?
  Onko lisäkollageenin pitkäaikaisia käyttöjä tutkittu: voiko runsaasta kollageenin saannista vuosien ajan olla haittaa? Ajatuksena se, että esim. vitamiinit ovat hyväksi, mutta niitäkään ei ole hyvä syödä liikaa.
  Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *