VOITTAJA EI LUOVUTA KOSKAAN

voittaja ei luovuta koskaan

Voittaja ei luovuta koskaan – entä sinä?

 


Uskallatko unelmoida, uskoa unelmiisi, nähdä itsesi jo ennakkoon voittajana ja nousta uudelleen yrittämään kaatumisen jälkeen? Itse tunnen vajaavaisuutta asian tiimoilta… Uskon kyllä itseeni ja sisimpääni, mutta toisella olkapäällä istuu myös tyyppi, joka puhuu vastaan, vähättelee, epäilee ja kyseenalaistaa. Se tyyppi vihaa ja pelkää epäonnistumista ja häpeää, se tuntee rakkaudenmenettämisen pelkoa ja toimii muutenkin peloista käsin. Tuo tyyppi on rakentunut sinne vuosien varrella erilaisten kokemusten ja tapahtumien saattelemana – se en ole minä, eivätkä sen sanat ole totta, joskus kuitenkin niitä on vaikea sivuuttaa… Tunnistatko sinä tuon saman tyypin siinä toisella olkapäälläsi?

 

 

”A winner is a dreamer who never gives up.”

– Nelson Mandela

 

 

”Winners never quit and quitters never win”
– Vince Lombardi

 

 

Voitaja ei ole henkilö, joka onnistuu aina – vaan voittaja ei luovuta koskaan. Hän on henkilö, joka uskoo itseensä, tavoitteisiinsa, joka toimii sisimmästä käsin, eikä siksi luovuta, vaan yrittää aina uudelleen epäonnistumisen jälkeen. Itse asiassa hän ei usko epäonnistumiseen, vaan oppimiseen tai onnistumiseen.  Samaan mieltä olen itsekin, kehitystä ja kasvua ei tapahdu mukavuusalueella vaan sen rajoilla ja ulkopuolella. Voittajaksi voi tulla kuka tahansa, sillä taitoa voi harjoitella. Mieli nimittäin on ihana ”otus”, jota työstämällä, haastamalla ja jonka saloja kaivelemalla voi halutessaan saada aikaan täyskäännöksen – jopa uuden elämän.

Se, mitä ajattelet määrittelee todellisuutesi ja se mihin uskot on sinulle totta. Kukaan ei voi kiistää sitä tai ottaa sitä sinulta pois. Jokainen meistä muodostaa kaikesta mielipiteen ja kannan, jotka ovat itsellemme todellisia. On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki mihin keskitämme huomiomme laajenee, sillä siihen kohdistuvan energian myötä ajattelemamme asian merkitys saa lisää tilaa ajattelussamme ja elämässämme. Jos siis meillä on tapana sanoa: ”en koskaan voita” tai ”arpaonni ei koskaan osu kohdaleni”, on hyvin todennäköistä ettei niin käy tai koet ainakin useammin epäonnen ja häviön tunteita. Jos taas hoemme olevamme huonoja jossakin, ovat keho ja mieli jo valmiiksi luovuttaneet…

Ota voittajan aseet käyttöön ja valjasta ajatuksesi onnnistumaan ja tekemään töitä puolestasi.  Usko pois, olet voittaja ja onnistuja – pystyt mihin tahansa, etenkin jos jos syy on riittävän suuri.

 

Tähän päivään saadaan yksi voittaja lisää, se on henkilö, joka osallistui täällä blogissa viimeviikolla kolmen päivän detoxiin. Kiitos kaikille, jotka osallistuitte – hienoa!!

 
Arvonnan voittaja on:

Oona Pihjala @oonapome

 

Iloa ja menestystä viikkoosi!

Rakkaudella, Karita

 

kuva: Emma Ronkainen

vaatteet: Bluesportswear

 

Lisää herkullisia reseptejä, kauneutta ja terveyttä löydät alla olevista postauksista.

 

Suosikkimeikkituotteeni

suosikkimeikkituotteeni

Hehkuva iho

hehkuva iho ja sen hoito

Vegaaninen riisipuuro

vegaaninen riisipuuro

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit (10)
 1. Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina -ALI

  1. karitatykka
   23.1.2018, 13:36

   Juuri näin – valmiiksi emme tule koskaan.

   : )
   K

 2. Jälleen hyvä ja ajankohtainen kirjoitus! Moni on vuoden vaihteessa tehnyt niitä päätöksiä/ lupauksia jne. Ja moni niissä onnistuu, mikä on aivan loistavaa!!

  Onnistumisessa varmaan oleellisin tekijä on itseen ja omiin taitoihin luottaminen. Riittävä määrä harjoitusta tuo onnistumisen kokemuksia, ja siitä se lähtee.. Ainakin se kaveri olkapäällä on ollut viime aikoina hyvin hiljaa 😉 Motivaatio on loistava lähtöviiva, mutta ei aina rIitä. Näin olen huomannut ainakin omalla kohdallani.

  1. karitatykka
   23.1.2018, 13:39

   Kiitos Mia!

   Motivaatio ja itsekuri riittää joksikin aikaa, mutta pysyvät rutiinit ja säännölliset onnistumisen kokemiset (hyvin pienetkin) kantavat paremmin eteenpäin.
   Toisaalta myös riittävät painava syy vie ja motivoi eteenpäin.

   Iloa!
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *