Vogue – kevään ihanin sukkamuoti

Kaupallinen yhteistyö: Vogue

Vogue  – kevään ihanin sukkamuoti on täällä!

vogue kevaan ihanin sukkamuoti Karita Tykkä

 

Muistaakseni siitä on noin kaksikymmentä vuotta kun toimin kotimaisen Vogue sukkahouhousumerkin kasvona, tai ehkä paremminkin jalkoina… : ) Väliin on mahtunut vuosia aktiivisena Voguen sukkahousejen käyttäjänä ja nyt saan palata taas brändin pariin yhteistyö merkeissä täällä blogissani sekä sosiaalisen median puolella. Paljon on tapahtunut vuosien aikana meille molemmille – nyt ympyrä sulkeutuu ja tiemme kohtaavat taas. Vuosien takaisia muistojakin tulvi mieleeni näitä kuvatessa. Oli ihanaa palata Voguen sukkahousujen maailmaan ja kuvata Emman kanssa kauden ihanimmat myös teille nähtäviksi.

 

vogue kevaan ihanin sukkamuoti Karita Tykkä

vogue kevaan ihanin sukkamuoti Karita Tykkä

 

Vogue  – kevään ihanin sukkamuoti ja suunnittelija niiden takaa

 

Vogue on arvostettu kansainvälinen sukkahousumerkki. Pohjoismaisesta estetiikastaan ja korkeasta laadustaan tunnettu Vogue tuo pienen palan luksusta kauniiseen arkeen. Sukilla ja sukkahousuilla on suuri vaikutus kokonaisuuteen ja myös kantajan itsevarmuuteenkin – oikein valittu sukka tai sukkahousu saa sääret näyttämään kauniilta ja koko asun viimeistellyltä. Myös perus korkokengät muuttuvat täysin kun niiden kanssa puetaan kaunis ja trendikäs nillkasukka. Kestosuosikkini on perus musta ja tummansininen paksu sukkahousu ja ihanat ihonväriset hennon ohuet sukat juhliin, jotka kaikki kuuluvat peruskalustoon. Tällä hetkellä suosikkini ovat aivan toiset – Frill sparckle ja timantti tyllisukka veivät voiton. Innoistuin tauon jälkeen taas nikkasukista ja niiden käyttömahdollisuuksista! On ollut ilo huomata kuinka Voguen mallisto on kehittynyt Voguen pääsuunnittelija ja Seppälän entisen pääsuunnittelijan Eevaliina Frigrennin myötä – sunnittelun jälki näkyy ja ihanaa rohkeuttakin löytyy. Hienoa!

 

 

vogue kevaan ihanin sukkamuoti Karita Tykkä

vogue kevaan ihanin sukkamuoti Karita Tykkä

 

 

Vogue – kevään ihanin sukkamuoti + Pop-up ja -20 % alennus!

 

Hurmaavien sukkahousujen lisäksi ovat nilkka- ja polvisukat saapuneet markkinoille viime vuosina oikein rytinällä ja niillä leikitellään eri tyylejä yhdistellen. Vogue on avannut oman pop up -verkkokaupan Nanson verkkokauppaan, jossa on helppo kurkata mallit ja saada tilattua tuotteet itselleen nyt -20 % alennuksella! Toisaalta on kyllä pakko todeta, että Voguen tuotteet ovat mielestäni kyllä kohtuuhintaisia jo valmiiksi – premium sukkabrändi, joka on onnistuttu hinnoittelemaan lempeästi. Tuotteissa kohtaa erinomainen laatu ja hyvä hinta ja siksi olenkin käyttänyt sarjan tuotteita vuosia. Perusmallisto toimii aina ja nyt myös nämä uudet sukkaihanuudet ovat valloittaneet sukkalaatikkoni – omat suosikkini näet näistä kuvista – vaikka muitakin ihanuuksia kyllä löytyy…

 

 

vogue kevaan ihanin sukkamuoti Karita Tykkä

vogue kevaan ihanin sukkamuoti Karita Tykkä

 

 

Vogue – kevään ihanin sukkamuoti ja trendit

 

Voguen pääsuunnittelija Eevaliina Frigreniltä luonnehtii kevään sukkatrendejä näin:

Kevään trendinä on pienet nilkkasukat, joita ei piilotella lahkeitten alle. Sukat toimivat yhtälailla yhdistettynä hameeseen kuin kropattuihin housuihin – hyvänä esimerkkinä esimerkiksi kuvissakin näkyvät Frill sparkle ja Bloom. Viimeisenä kuin kirsikkana kakun päällä – löysä tyllisukka, joka on kevään must-have-sukka.

Itse ihastuin näihin nähdessäni ne ensikertaa pr-toimistossa viime vuoden lopulla – etenkin mustilla timanteilla koristeltu tyllisukka oli upea ja fressi tuulahdus jotakin uutta! Voguen keväässä nähdään paljon kiiltoa, frillaa, pitsiä, löysä tyllisukka ja väreissä pehmeät neutraalit sävyt sekä aina toimiva ja tehokas musta. Malliston voit kurkata täältä.

 

 

 

vogue kevaan ihanin sukkamuoti Karita Tykkä

 

 

Vogue – kevään ihanin sukkamuoti ja sen GIVEAWAY!

 

Mitkä sukat tai sukkahouset ovat omaan makuusi osuvimmat? Saan ilokseni lahjoittaa kolmelle onnekkaalle kauden ihananimmat sukka-paketit jolle kulle teistä!

 

Jos kiinnostuit – toimi näin:

  1. Klikkaa tästä Voguen sukka-sivuille ja katso maalisto läpi. Valitse mallistosta kolme omaa suosikkiasi.
    2. Jaa tämä postaus FB:ssa tai IG:ssä ja ilmoita tähän alle mitkä ovat suosikkisi.
    3. Sukkien onnekkaat uudet omistajat selviävät ensi viikon lauantaina, eli 30.3.2019 ja sukat lähtevät matkaan kun osoitetiedot on hankittu. : )

Suosittelen kurkistamaan erityisesti kevään kausivalikoiman ihanuuksia.

 

 

Trendikästä ja kaunista alkavaa viikonloppua kaikille,

Karita

 

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen
meikki ja hiukset: Annukka /QHair
vaatteet: Villa Tremondo / Dots…

 

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Herkän ihon hoito – sienet ja probiootit apuun

herkän ihon hoito Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (20)
  1. Ehdoton suosikkini on tyllisukka, tyllisukka, tyllisukka

  2. Frill sparkle sneaker smoky, opaque carmine pink ja bloom marple

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *